Plastový kryt pod stěračema- torpedo
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plastový kryt pod stěračema
Taq asi som mal tiez podobny probleem.Jedneho dna som nasiel uplne mokry kobercek na spolujazdcovej strane ...ta qsom zacal hladat problem az som ho nasiel a bolo to presne kôli tomu krytu.a vcul sa to chystam zalepit ale nwm aky tmel tam mam dat ..nevedel by niekto poradit ako sa vola ten tmel vo forde
- petnov
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Medvědí hovno nebratDany píše:Elektrikáři také!! Je to ideální do špatně těsnících průchodek. Jenom nedej bože, když to vezmeš do suchých rukou. To se potom bavíš půl dne, než to sundáš dolů.pelen píše:Pod timto oznacenim znaji tesnici tmel vsichni instalateri. Vetsinou byl v baleni jako mala strucle salamu.zirafak píše:No neviem,neviem,ale podla mna ked sa vys..ie medved,tak to musi vypadat uplne inac.Toto vypada na nejakeho vegetariana

Stejně to nedrží! A na slunci to hrozně změkne.Potom to nejde sundat.Sral jsem se s tím snad 3 hodiny. Vše zapatlaný a výsledek žádný

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend,silver, kombi, r.v. 2004, můj druhý

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první

FoFo 1.6i 16V 74kW Trend, Tm. Modrá, HTB, r.v. 1999, můj první
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdar.Stim krytem je to pakec ,použil jsem silikon sanitární vydržel 1/2roku pak i universální taky zhruba1/2roku ,nakonec zvítězilo "medvědí ho..."po roce je i přez zimu je klid.
- Jemar
- Zkušený
Zatím problémy se zatékáním nemám i když parkuji venku a ani bouře Kyril, ani Ema mi auto nevytopily. Torpédo přilepené nemám. Je přidělané na originálních příchytkách a pěkně dosedá na sklo. Kvůli výměnám pylového filtru bych ho ani napevno nelepil. Jen se chci zmínit o té pásce co se tam lepí. Díval jsem se do Microcatu a našel jsem ji. Zajímavé je to že mi ten program oznámil že do mého auta ten díl nepatří. Dole na obrázku se píše že se montoval jen do aut vyrobených od 15.8 98 do 15.4.99. Pak asi Ford lepení pásky zastavil.odkaz tady
Pokud byste ji přesto chtěli, objednací FINIS kód je 1640754 a doporučená cena je 326 Kč bez DPH.
- martyG
- Pokročilý
to fokussak: kupoval som tú pásku vo forde, stála asi 80,- Sk, je to presne na dĺžku toho plastu pod oknom. Je to vraj novinka, pretože som chcel ten tmel, ale u Koiša ho už nepoužívajú, namiesto toho je tá penová obojstranná lepiaca páska.
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to martyG: OOO taq to by sa mi hodilo.potom daj vedet jak to drzi pripade aj foto
- martinsk
- Pokročilý
Škoda že si nedal foto ako ta páska vypadá. Zatiaľ netečie - ale tiež mi to po poslednej výmene peľ.filtra tak nesedí na okne - zistil som že jedna príchytka je už nanič. Takže vyzerá, že budem nútený tú pásku kúpiť.
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to martinsk:
na třetí stránce tohoto vlákna jsem vložil fotku jak asi má vypadat (mělo by to být ono)
na třetí stránce tohoto vlákna jsem vložil fotku jak asi má vypadat (mělo by to být ono)
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo ako tak pozeram na tu pasku tak by sa mi aj sikla
- martyG
- Pokročilý
Tak práveže toto nie je ono, toto je ten tmel, čo som chcel, vo forde mi však predali obojstrannú lepiacu pásku s tým molitanom uprostred presne na rozmer torpéda, zatavenú v originál plastikovom obale ford. To je tá novinka, čo píšem hore. Beri odfotil ten starý tmel a ja som bohužial tú pásku neodfotil.
To martinsk: budeš asi musieť kúpiť aj tú príchytku....
To martinsk: budeš asi musieť kúpiť aj tú príchytku....
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nema nahodou niekto foto ako vyzera ta paska??
- CODY
- Junior
Já jsem to vyřešil klasickým sanitárním silikonem 

- Travarica
- Nováček
Já sem to (filtr) měnil teď, a ten kryt vůbec nesedí.... Budu muset koupit u Forda novej i s těsněním.
Jak jsem to pročítal, můžu čekat vodu u spolujezdce. Prozatím sem to přilepil silikonem. Uvidíme jak se zadařilo.

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ten silikon si dal na ten predel skla a toho plastu nebo pod ten plast a primacknout na okno? Mam cernej silikon a prijde mi teda zbytecny kupovat to tesneni. DikecCODY píše:Já jsem to vyřešil klasickým sanitárním silikonem
- Travarica
- Nováček
Nacpal sem silikon na ten plast, ale byl tak křivej, že sem musel ještě dodávat, abych vyplnil tu škvíru mezi oknem a tím krytem. Pak jsem ho přimáčkl a zatížil, ale kdo ví, jestli to bude stačit..