http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 35&start=0

,to jsem se vyjádřil blbě
 ,to jsem se vyjádřil blbě 

díky za tip !HORST píše:Vim, ze nejaky kemp byl v Jezove, coz je sice na stranu k UH, ale pry to tam nebylo spatne!
Jinak ja jsem byl asi predloni na ubytovne u ZS v Miloticich, na prespani to stacilo.
Primo v Miloticich je zamek a take spousta sklipku!!!!

V Adršpachu jsme byli v červenci - ale pro zážitek dětí - vlakembofi píše:Chtěl bych poprosit všechny "světa znalé" o tipy na Babiččino údolí, Adršpach a Broumovské stěny.Zajímá mně hlavně odkud kam (tzn. stezky, okruhy) , kde parkovat atd.
 Je tam parkoviště jako hrom přímo u vchodu do skalního města je tam značený okruh, takže není co řešit. Určitě to stojí za to. Pro děti je to hodně zajímavý a našlapou asi tak 3 kiláčky...dá se to. Určitě nevynechejte projížďku loďkou po jezírku.
 Je tam parkoviště jako hrom přímo u vchodu do skalního města je tam značený okruh, takže není co řešit. Určitě to stojí za to. Pro děti je to hodně zajímavý a našlapou asi tak 3 kiláčky...dá se to. Určitě nevynechejte projížďku loďkou po jezírku.
 Doporučuji přijet brzo.Nejprve se zacpe autama parkoviště pod stromama.Mě už dal na druhou stranu a pěkně jsem si auto vypekl.Od zámku je to ke splavu cca 3km?Možná ani to ne...Lidí tam bylo šílený množství.Zase asi čím dřív,tím líp a radši ve všední den.My tam byli v neděli odpoledne
 Doporučuji přijet brzo.Nejprve se zacpe autama parkoviště pod stromama.Mě už dal na druhou stranu a pěkně jsem si auto vypekl.Od zámku je to ke splavu cca 3km?Možná ani to ne...Lidí tam bylo šílený množství.Zase asi čím dřív,tím líp a radši ve všední den.My tam byli v neděli odpoledne   Asi v půli je občerstvení....klobásy,pivko atd.Takže žízeň ani vyhladovění se neboj.Pak bych ještě doporučil k výletu
  Asi v půli je občerstvení....klobásy,pivko atd.Takže žízeň ani vyhladovění se neboj.Pak bych ještě doporučil k výletu  

.A díky za připomenutí Kuksu, tam jsem se taky chystal, ale nějak jsem na něj pozapomněl
 .A díky za připomenutí Kuksu, tam jsem se taky chystal, ale nějak jsem na něj pozapomněl   .
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host