gordon7 píše:zdar, mal som podobny problem ale na Megane kupe.......dal som dole calunenie a zistil, ze motorcek bol sice ok, ale lanko bolo zaseknute v mieste kde sa nataca a tym aj tie plastove casti na vodiacej liste boli uz poskodene, nakoniec som to riesil tak, ze som z buracky kupil cely mechanizmus tj. vodiacu listu s lankom, a komplet to vymenil ...............stalo sa to cca po 7 rokoch ............
Tak se mi dnes stalo to samé...Na dveřích řidiče.Stáhl jsem okno asi do poloviny a už nejde ani hore ani dole.Dojel jsem domů(naštěstí se to nestalo na cestě z Ostravy,ale až ve Slanym

)Doma jsem sundal tapec a koukal na ten mechanizmus.Všiml jsem si toho,že pod reproduktorem je asi motorek,který okno posunuje,že?Při pohledu na něj(dírou po repro)je vidět jak je lanko pokroucené a namotané na tom plastovém válci.Bohužel jsem ho rukou nedokázal povytáhnout.Kolečko je z jedné strany vydřené a poškozené.Doufal jsem,že ho dokáži vyndat,ale bez úspěchu.
Bod č 1.Nejdůležitější je teď pro mě alespoň dokázat okno zatáhnout.Auto musí vydělávat....
Bod 2.Co dál?Dokáže mi někdo poradit?Asi bude třeby vyměnit i lanko...Je opravdu zkroucené a bude mít tendenci měnit trasu i v novém válci,ne?Jak je to složité na výměnu?Dá se to sehnat na vrakáči?Za jakékoliv rady děkuji...