Podle té ceny za litr je to opravdu "dřívější" tankování...
Jednou se mi taky "poštěstilo" jet takhle naknop k benzince - už nikdy více, ty nervy za to nestáli
Ford Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004
mam super kamoša, ktory je presvedčeny, že jeho vypočty pre jeho punto 100% vychadzaju...už sme ho 2 krat tahali k pumpe a raz najazdili asi 100km na dialnci a by mu doviezli naftu, ale inak je v poho, skratka su ludia, ktorí su fakt svojskí
neviem, podla mna to je v povahe..neskutočne inteligentny človek..pravnik, ale nevysvetliš mu, že ked raz najazdil XY počet km, nabuduce to skratka nemusi vyjst
Chobby:ano maš pravdu, pre nho by som šiel aj do španielska
Ten taky kecá (myslím BC - hold Chmelko byl rychlejší)
Mám vyzkoušené, že při deklarované hodnotě 40km je reálný dojezd 10km.
Tankuju radši dřív - jistota je kulomet
To jó, spotřeba je relativně přesná, ale ten přepočet na dojezd, hlavně ke konci nádrže, už jaksi "nezvládá". Ale přesnost spotřeby spočítanou teda nemám (jen odhad)
Je tu vlakno o presnosti BC, takze ted trosku OT, kdyz mam na BC 40 km, tak vim, ze najedu jeste minimalne 60-80 km.... Proste svoje auto musis znat, abys vedel, co si muzes v extremnim pripade dovolit. Samozrejme tankuju, kdyz mam dojezd cca. 60-80 km.
Bjuty:
Jeste se mam co ucit. Moje nejmensi prumerna rocni spotreba 5,03l/100km. Cepuji jen Benzinu. Dnes jsem to protahnul do Brna a zpet, tak ta spotreba bude trosku vetsi.
Zewl a ostatni, co riskuji:
Jezdite vetsinou kratke jizdy, na kazdem kroku pumpy, tak proc testujete nervy a obsah nadrze?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Tak já jsem při prvním bliknutí žebravého oka zajel na benzinku a vzal 44l.Vynuloval kilometry a při dalším bliknutí očka jsem měl najeto 867km, z toho plyne spotřeba 5.07l což mě velice mile překvapilo. Dodávám, že dálnice jedu 2x týdně Brno - Břeclav, cca 60km rychlostí 130km/h (fakty ani o chlup víc ) a jinak sa motám po městě či mezi dědinama. Myslím, že je ta spotřeba při dnešních cenách nafty docela potěšující
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silverGallery
z toho zas tak vela neplynie..oko sa ti nebude rozsviecovat pravidelne..je to zavisle na naklonoch a pod...
jak to presne zmeraš je, že po natankovani plnej vynuluješ a potom zase natankuješ doplna a spočitaš kolko si najazdil a kolko dotankoval..