Létání je super!!!!!!

chmelko píše:tak práve mi volal romosch, že presne v mieste (vedla pristavacej polochy) kde sme mali zakladnu a stanovali, spadol pred chvilou ultralight, 2 mrtví, lietadlo zhorelo...(1 spolumajitel firmy, kde pracuje). mame pozerat spravy...
to sme mali teda zprdele kliku

Poslední srázek byl asi dost bezva, jak to tu procházím hlavně sekci foto a video. Ještě jsem to nepřelouskal všechno, ale už se těšim na nějakej, kam se snad už taky vydám.
  Poslední srázek byl asi dost bezva, jak to tu procházím hlavně sekci foto a video. Ještě jsem to nepřelouskal všechno, ale už se těšim na nějakej, kam se snad už taky vydám.

Zdravím bývalého spolužákajiri píše:Ahoj, romoschi a všichni, už jsem se sem asi půl roku nedostal, takže jsem trochu pozadu. A jak koukám tak všechno při starém, téma se zas ubírá trošku jiným směrem, ale v Krásně zůstávámePoslední srázek byl asi dost bezva, jak to tu procházím hlavně sekci foto a video. Ještě jsem to nepřelouskal všechno, ale už se těšim na nějakej, kam se snad už taky vydám.
 Tak už sem tě tu konečně našel
 Tak už sem tě tu konečně našel   Potkáme se v Krásně
  Potkáme se v Krásně   anebo možná někdy dřív ... musim se stavit za Márou a tebe se Zdendourem bych taky rád viděl
 anebo možná někdy dřív ... musim se stavit za Márou a tebe se Zdendourem bych taky rád viděl   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti