Focus club a charita???
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Focus club a charita???
Taky bych určitě přispěl a zůčastnil se. Když jsem mohl dojet do Postupic na sraz tak můžu i na druhou stranu republiky kvůli tomu abych udělal radost dětem
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- panther7
- Test driver
Nemyslím si, že by o tom if tam bude nebo nebude TV měl rozhodovat foki, i když je to akce "jeho fora" tak by to mělo být rozhodnutí celého nebo většiny fora. Na co to bude, kde to bude a if tam bude nebo ne TV.misoo píše:ano, byt v TV by bola obrovska reklama pre forum ! v tom pripade by mal o tom rozhodovat foki (a potom samozrejme ist aj pred kamery)
-
- Test driver
Myslíš?taspy píše:JJ myslela jsem to tak, znám celkem dost lidí z fora a nenapadá mě ani jediný,kdo by byl takový exibicionista a stoupl si dobrovolně před kameru

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
priznavam, trochu blbo som to napisal. nemyslel som, ze by mal o celej akcii rozhodnut foki. chcel som napisat, ze ak by sa malo ist do TV, tak by tam mal ist reprezentant fora. a kto iny ako jeho zakladatel. samozrejme ak by sa dohodlo inak, tak nic sa nedeje, bol to len tippanther7 píše:Nemyslím si, že by o tom if tam bude nebo nebude TV měl rozhodovat foki, i když je to akce "jeho fora" tak by to mělo být rozhodnutí celého nebo většiny fora. Na co to bude, kde to bude a if tam bude nebo ne TV.misoo píše:ano, byt v TV by bola obrovska reklama pre forum ! v tom pripade by mal o tom rozhodovat foki (a potom samozrejme ist aj pred kamery)

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dokonca niektori by radi aj nieco zaspievali, ze ?chmelko píše:Myslíš?taspy píše:JJ myslela jsem to tak, znám celkem dost lidí z fora a nenapadá mě ani jediný,kdo by byl takový exibicionista a stoupl si dobrovolně před kameru![]()

- Quickie
- Moderátor
jeeej ako sa to tu celkom pekne rozbehlo... ja zatial nemam k veci nič. Nemam este ani auto, takze nechcem nic navrhovat ani kde, ani co a ani ako.. V podstate ani nemam co navrhnut. Byvam v zapadakove kde sa nic nedeje, takze ked niekto vymysli, alebo sa tu dohodneme na nejakom blizsie urcenom mieste a termine tak sa samozrejme pridam. Navrhol som hlavnu ideu, detaily uz dotiahnite vy, skusenejsí

- brava
- Junior
Naprostý souhlas.Bereš mi to přímo z klávesnice.S tím zviditelňováním se v TV v rámci chritativní akce nesouhlasím (už jsem to tu psal).Při jiné přiležitosti by to šlo, ale v rámci charity spíše ne. Charita by měla být hlavně o pomoci bližnímu a ne o reklamě či zviditelnění se.Stehnak píše:Uslechtila myslenka se kterou se take stotoznuju.
Ja bych to videl treba takto:
Vybral by se jeden napr. ten detsky domov na SVK a jeden v CZ. Vybraly by se penize a podle jejich mnozstvi by se zjistilo (spolecne s domovem) co by se za ne dalo deckam poridit - co potrebuji. Pote by vyrazila kolona focusaku ve focusech (kdo by mohl a chtel) a v zastoupeni celeho fora by predali ony dary... Pokud vim ze penize nezkonci v kapse nejakeho podvodnika, tak prispeji velmi rad.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Take bych se pridal. U mne zalezi dost, v jakem terminu to bude.
- Kaca
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to je hodně dobrej nápad, jsem určitě pro, ráda přispěju a přidám se když jde o dobrou věc a udělá to někomu radost 

- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A to som si myslel ze vsetky dobre napady uz tu boli. Urcite by som sa pridal.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black