bee, neviem, co zatial riesis. Kazdy, hlavne moderny motor vydava rozne zvuky, mam tam kopu roznych mechanizmov, ktore su zlozite. Takze vydavaju neocakavane zvuky. Dokonca tvoje auto je este v zabehu, teda motor uz moze byt akoze zabehnuty, ale vsetky ostatne veci musia este sadnut a ukludnit sa, takze mozno nieco este prestane.
Teraz k tym zvukom. To, co pocujes pri pravom prednom kolese, to nie je ziadny remen, to je elektro-hydraulicke servo. Ja ho nazyvam vysavac, lebo ma taky zvuk. Ked pohnes volantom, tak zmeni zvuk, mozes si to vyskusat.
Ked vypinas motor, tak ten zvuk, co dobieha, bude podla mna tiez servo. Ventilacia to tusim nie je, zda sa mi, ze som to skusal.
Vonkajsia hlucnost je u mojho auta uplne super. Ked vedla mna nastartoval diesel, tak som ano nevedel, ze moje auto je nastartovane.
Jedine neidentifikovatelne zvuky su tie tvoje posledne popisovane. Teoreticky, moze to byt nieco z prednej napravy, oprety tlmic nalebo struna.
Podla mna, nechaj tomu este cas a a ked najzdis tych zabehovych 1500 km tak sa pripadne chod stazovat. Ale podla toho co pises, tak tvoje auto je v dobrom stave. Tak sa z neho tes. Kupil si si spicku v nozsej strednej triede, nekupil si si spicku v luxusnej triede, takze nejaky ten ako nedostatok (nieco pocut) je v pohode. Hlavne, aby drzalo v zakrutach