Momentální zkrat.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Momentální zkrat.
jo, jo, priste mame hledat, ja vim 

- KASHA
- Pokročilý
To zewl: to nebylo k tématu!! TY TY TY!!

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- Danista
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
tak zkrat mívá občas každý z nás, jen různě reagujeme. Já osobně sem tam mám taky nějaký nával krve do mozku, ale už jsme se naučil to ovládat. Často jsem sportoval a tam jsem se vždy vybil, ale teď nemůžu sportovat ( zdraví zatím nedovolí) tak je někdy problém. Př. cca tři týdny to bude co mě taky vytočila jedna skvělá řidička, nevím proč, ale byla to blondýna
, ale jak jsem psal ovládám se, ale ono se ten den nějak vše nakupilo a doma jsem si myslel, že už jsem v klidu, ale opak byl pravdou. Naštěstí to odnesly asi tři prupisky a jeden metr 

- Obake
- Zkušený
Já nemívám momentální zkraty, ale spíš takový období, kdy na co sáhnu to se opravdu podaří
bohužel ho mám zrovna teď
Tak radši ani nic nedělám

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ten Tvůj poslední příspěvek taky nebyl k tématuSkubi píše:tak z posledních cca 10 příspěvků byl poute big_bartův k tématu![]()
to ostatní tu už je řešeno několikrát v několika vláknech![]()

Nemyslim to špatně, vždyť je to normální, že se skoro každá diskuze trochu zvrhne

- maarosh
- Junior
já jsem "psycho" hlavně v práci,ale mašina stojí 70 melounů,tak si dávám hooooodně majzla
Ještě že je kovová 

FORD FOCUS COMBI 1,6 74KW 16V po FL 2008 SILVER
-
- Test driver
tak mi povedzte ako riešit cca.30min.stary incident...cestujem domov z prace a v zakrutach na dialnici predomnou ochcavka, hovorím si ok, nech predbehne to auto a zaradí sa..ale on ten debil furt v lavom, tak som sa približil aby pochopil, že ho chce tiež niekto predbehnut, preblikol brzdami, ale myslel som, že si len neverí do zakruty tak zrovnava rýchlost..na rovinke to ale zašlapol ale celkom razantne, bol som na to pripravený, takže ma ani nevylakal, toto ma tak vytočilo, že som stlačil trubu a držal ju snad 15sek pokial ten debil sa nezaradil do praveho, ked som ho predbiehal tak si predstavte, že tam mal celu rodinu s 2 detmi a on robí take píč...y, ak by tam bol nejaký tuner, tak to do neho napali, rozčuloval sa, ja som sa len naklonil, ukazal mu do chsichtu fuck off a šiel dalej...tak teraz mi povedzte, niesu to nahodou "tí dobrí" ktorí chcu vychovavat ludi na dialnici tie najnebezpečnejšie elementy?
- Danista
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle dělat s rodinkou v autě, tak to už není zkrat!!! To byl prostě ... ( no fuj to tady ani nemůžu napsat
)

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Chmelko, kolik jsi mel pri predjizdeni? 

-
- Test driver
cca.160 v zatáčkach 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ti šlápl na brzdu a měl v zádu rodinu jo? ty voe to nepochopím, takhle jel nedávno jeden obchoďák po D1 no telefonoval a přitom předjížděl, no hned se nezařadil a zezuadu ho problikla modrá fábka, tak pokinul a chvilku ještě jel v levým, fábka problikla ještě jednou on teda uhnul a fábka si ho už navedla do odsatvnýho, pak už jen slyšel " dobrý den pane řidiči, co vám říká jízda v jízdních pruzích? stálo ho to 3000+2 body!"
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Test driver
ja síce uznávam, že nedodržujem 100% povolenu rychlost, ale ak nejaky magor pochopí, že ten za ním ma naviac a ešte si začne mysliet, čo ten debil sa mi lepí na zadok, tak ho vycvičím je pre mna človek, ktorý by mal navštívit psychiatra
* ten človek mal tak 35-40 rokov, takže žiadný mladas a to,že viezol rodinu a potreboval si pred manželkou dokazovat aký je Schumi a potom sa určite ešte rozčulovat pred nou, aky to magor si ho dovolil predbehnut na dialnici a ešte aj v zatačkach, tak mu predsa sakra musel ukazat, že sa mu nemá čo lepit na zada a počkat 10-15km až on rozhodne ,že sa zaradí do praveho pruhu je magor, ktorý by mal jazdit busom..
* ten človek mal tak 35-40 rokov, takže žiadný mladas a to,že viezol rodinu a potreboval si pred manželkou dokazovat aký je Schumi a potom sa určite ešte rozčulovat pred nou, aky to magor si ho dovolil predbehnut na dialnici a ešte aj v zatačkach, tak mu predsa sakra musel ukazat, že sa mu nemá čo lepit na zada a počkat 10-15km až on rozhodne ,že sa zaradí do praveho pruhu je magor, ktorý by mal jazdit busom..
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takze vlastne jsi byl vytoceny jen ty. 

-
- Test driver
no ked som ho predbehoval tak neskutočne rozhadzoval rukami, ako ladenie radia mi to teda neprišlo

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: