Klimatizace
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klimatizace
Kluci,
v jaké poloze má být řízení vzduch, když odpoařuji tu pěnu na čištění klimy? Klima a větrák na MAX, to vím, ale poloha? Okno? Okno a dolů? Dolů? Nahoru? Nahoru a dolů? Poraďte.
v jaké poloze má být řízení vzduch, když odpoařuji tu pěnu na čištění klimy? Klima a větrák na MAX, to vím, ale poloha? Okno? Okno a dolů? Dolů? Nahoru? Nahoru a dolů? Poraďte.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja davam normalne dovnitr ofuk. Zrovna zejtra ji pujdu cistit 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyčištěno. Půlku spreye pod pylový filtr a zbylou půlku jsem nastříkal přímo do ofuků (nahoře 4x a dole 2x) + 2x ofuky oken. Nechal jsem to tam 15 min působit a pak jsem to vypařil klimou
) Nejdříve jsem se leknul, protože jsem to dělal poprvé (pro rejpaly né s*x) a vypadalo to, že jsem si tam tlačil šlehačku
te´d už to jen pěkně voní. No a před zimou o5 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak tak - 2x do roka 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
hm to bude dobre u moturku - kdyz to das pod pylak tak to jde rovnou do motoru ventilatoru a kdyz to das do vydechu tak to jde do obalu topeni ale ne tak kam ma , na spreji je napsano do nejnizsiho mista , tzn kde je vyvod kondenovane vody pod autem a maximalne pres regulator rychlosti ventilatoru primo na vyparnik .ihrdlick píše:Tak vyčištěno. Půlku spreye pod pylový filtr a zbylou půlku jsem nastříkal přímo do ofuků (nahoře 4x a dole 2x) + 2x ofuky oken. Nechal jsem to tam 15 min působit a pak jsem to vypařil klimou) Nejdříve jsem se leknul, protože jsem to dělal poprvé (pro rejpaly né s*x) a vypadalo to, že jsem si tam tlačil šlehačku
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pbjun
- Test driver
Mozna to nepatri ani tak do klimy, ale pri mem motoru - ten jezdi bajecne a vsecko vpoho, ale jen dokud nezapnu klimu... jakmile ji zapnu tak se autu do kopce nechce, po rovince taky moc ne a kdyz pridam plyn tak je motor mnohem hlucnejsi... Je to normalni? Kdyz klimu vypnu tak este tri vterinky se mu nechce a pak se rozjede... Je to normal?
-
- Test driver
pbjun:dufam, že tvoj prispevok bol len sranda a máš už prečítanu celu problematiku a hlavne princip fungovania klimy 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Foki, tak tu dej foto, kde přesně se ta pěna aplikuje, ať už to před zimou dělám správně.foki píše:hm to bude dobre u moturku - kdyz to das pod pylak tak to jde rovnou do motoru ventilatoru a kdyz to das do vydechu tak to jde do obalu topeni ale ne tak kam ma , na spreji je napsano do nejnizsiho mista , tzn kde je vyvod kondenovane vody pod autem a maximalne pres regulator rychlosti ventilatoru primo na vyparnik .ihrdlick píše:Tak vyčištěno. Půlku spreye pod pylový filtr a zbylou půlku jsem nastříkal přímo do ofuků (nahoře 4x a dole 2x) + 2x ofuky oken. Nechal jsem to tam 15 min působit a pak jsem to vypařil klimou) Nejdříve jsem se leknul, protože jsem to dělal poprvé (pro rejpaly né s*x) a vypadalo to, že jsem si tam tlačil šlehačku

- pbjun
- Test driver
To sice vsecko mam, ale nezda se mi ze by to sebralo tolik vykonu jako to bere mi
Preci jen tatikova ochcavka to nepozna... ani ta stara ochcava to nepoznala a u fofa je to strasny rozdil 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz ono je tezky odhadnout jak strasne moc ti to zere vykon. Idealni je vyrazit na sraz a svest se ve stejnem fofiku. Ja zapnutou klimu na vykonu taky slusne cejtim. Dokonce kdyz jedu rychle a potrebuju (treba stoupani na dalnici) vymacknout z fofika max, tak klima sama vypina.
- pbjun
- Test driver
Tak to mi se nevypina, vypinam ji ja
A tez spotreba je s ni neunosna... Bez klimy 7,9 - 8,2 s klimou pod 9,5 nejdu
Je to nejake divne... taky kvuli tomu ji pouzivam co nejmin...

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no to teda je protože já vloni v létě, když jsem cestoval po krásách země České tak i s klimou jsem byl pod 7l 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pbjun
- Test driver
To ja se v kombinaci pod 7,5 nedostanu, ale ja zase jezdim celkem svizne
I kdyz jak sem jel do pradubic tak sem jel bez klimy za 6,9 a taky celkem svizne... ale to byla vyjimka...

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pbjun: ja ji ve svym TDDi moc nepocituju, jenom pri rozjizdeni si musim davat vetsi pozor, aby mi to nezdechlo