myslis, ze by bolo teda lepsie keby ta hned defaultne odtiahli hejcanndale píše:siroke gumy maju aj ine vyhody.. policajti maju papuce len do 250 sirky![]()
![]()
aj na nakladiak ta nalozia v takych "papuckach" .. mno a kedze sa tam koleso nezmesti...victor píše:myslis, ze by bolo teda lepsie keby ta hned defaultne odtiahli hejcanndale píše:siroke gumy maju aj ine vyhody.. policajti maju papuce len do 250 sirky![]()
![]()
![]()
Ahoj! Ja som tam bol pozrieť včera. Martin ma povozil na svojom ST-čku, čo bol skvelý zážitok. Potom sme s kamarátom pozreli preteky, autá v boxoch a s príjemným zážitkom odchádzali domov. Lenže príjemný zážitok sa zmenil na zlú náladu, keď som na "parkovisku" našiel moje autíčko s poškriabaným blatníkom a dverami s preliačeninami. Jeden pán stál pri ňom, priznal sa, čo je síce fajn, ale je to rana na srdce.Twisster píše:Zdravim lidi, je tu niekto? Myslim na Jankovom vrsku.
uff, ja som bol predchvilou lestit a ked som nasiel kopec dier od kamenov po celom predku, dokonca aj na kapote islo ma drb..t, takze viem si predstavit ako musis byt nasr.ny, ked si najdes blatnik a dvere v takom stave, nuz citam tu dnes same neblahe zvestiBlue píše: Ahoj! Ja som tam bol pozrieť včera. Martin ma povozil na svojom ST-čku, čo bol skvelý zážitok. Potom sme s kamarátom pozreli preteky, autá v boxoch a s príjemným zážitkom odchádzali domov. Lenže príjemný zážitok sa zmenil na zlú náladu, keď som na "parkovisku" našiel moje autíčko s poškriabaným blatníkom a dverami s preliačeninami. Jeden pán stál pri ňom, priznal sa, čo je síce fajn, ale je to rana na srdce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů