skorej take ojeby, ze fixny urok 24% za 5 rokov, co vyzera na prvy pohlad krasne
 ale je to iba <4.8% p.a. co je cca presne ako ked si das tie prachy na terminovany ucet v banke
 ale je to iba <4.8% p.a. co je cca presne ako ked si das tie prachy na terminovany ucet v banke 
8% p.a. neska maju standartne iba vynosy z akcii, ale to ti nikto nemoze zarucit, ze budu mat stale. takze tak ako napisali chalani, skontroluj si poriadne obchodne podmienky k tejto investicnej bombe

aj ked je pravda, ze 8% p.a. sa da urobit dnes relativne bezpecne, ak nemas smolu alebo nepraskne realitny trh v europe tak ako v amerike a nezrutia sa ti najvynosnejsie akcie na realitnych spolocnosti a bank

uz nikdy viac
 uz nikdy viac   ) ma Ferrari. Raz som vyhral zamestnanca mesiaca (na ustredi) a bol o mne clanok v tom ich bulvarnom platku. Tak sa o mne "prezident" dozvedel aj to, ze zboznujem silne auta. Hned mi napisal mail, ze to mame spolocne a ze ked chcem, tak mi pozicia jeho Ferrari. A ja chuj som nechcel, lebo to bolo v decembri a bal som sa, ze to niekde opriem. Tak som mu povedal, ze snad na jar. A na jar som dal vypoved
 ) ma Ferrari. Raz som vyhral zamestnanca mesiaca (na ustredi) a bol o mne clanok v tom ich bulvarnom platku. Tak sa o mne "prezident" dozvedel aj to, ze zboznujem silne auta. Hned mi napisal mail, ze to mame spolocne a ze ked chcem, tak mi pozicia jeho Ferrari. A ja chuj som nechcel, lebo to bolo v decembri a bal som sa, ze to niekde opriem. Tak som mu povedal, ze snad na jar. A na jar som dal vypoved