SPUŠTĚNO- zde je mozne napsat pripominky
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jemar
- Zkušený
Re: SPUŠTĚNO- zde je mozne napsat pripominky
Pánové děkuji za tak rychlé reakce, oba doporučené programy jsem měl nainstalované, i když to asi nebyly poslední verze. Stáhnul jsem tedy poslední verze (viz. odkazy), bohužel problém to nevyřešilo. Budu tedy čekat jestli samo? (viz. Zewl).
PS. atavary, přílohy i odkazy se zobrazují v poho.
PS. atavary, přílohy i odkazy se zobrazují v poho.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to byl presne muj problem, v praci mi to jelo (Firefox), doma ne (Firefox). Vsechny ostatni stranky byly v pohode, pouze Ford-focus nesel. Bylo to hodne blbe misto na ikonku klikat na odkazy typu: "posledni prispevek" atd.Jemar píše:....PS. atavary, přílohy i odkazy se zobrazují v poho.

- Jemar
- Zkušený
Určitě je něco špatně na mém PC, protože když se připojím na internet mimo svůj systém (použil jsem záchranné CD běžící na jádru Windows Vista), tak se vše zobrazuje korektně. Bude to nějaká blbost, ale přijít na to jaká?!!!
Jaká aplikace může zakázat stahovat ze serveru obrázky s příponou gif? Vše mám nastaveno defaultně.
Jaká aplikace může zakázat stahovat ze serveru obrázky s příponou gif? Vše mám nastaveno defaultně.
- Jemar
- Zkušený
Tak jsem na to přišel. Stahování obrázků ze serveru omezoval Kerio Personal Firewall. Změnil jsem nastavení (viz. obr.) a už to funguje tak jak má.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Toz ten pouzivam taky, ale nechapu, proc to najednou prestalo. Asi mozna vyprsela ta mesicni "plna" verze a ted to jede ta orezana verze, ktera je zdarma. Tak v te orezane verzi to asi nemonitoruje, tak to pak jelo. Dobry postreh Jemare 

- lucky.jack
- Test driver
Co se mi to stalo s nastavením? Ukazuje mi to nastavení obrazovky jako nepřihlášenýmu uživateli, ale mám veškerý funkce jako předtím. Toto se mi vůbec nelíbí

Focus III combi, 3/2012, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- jimm
- Zkušený
tož ja mám též,taky se mě to nelíbí 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/