ten gambáč byl dcery, docela jsem jí ho záviděl

Prosimtebe dyk kolony jsou tak krasna vecfousac píše:to Jasio: Díkec za chválu auta...![]()
Dneska jsem zjistil, že mám propálenou sedačku...:![]()
![]()
kua, kua
![]()
![]()
Je to kvůli tý včerejší koloně, kvůli který jsem si musel zapálit cigáro...![]()
![]()
Do Hýskova dorazím nejspíš sám... Možná +1 človíček, ale to není jistý..
Na této čerpačce jsem snad ještě nikdy nebyl. Podle fotomapy by vzadu mělo být kromě parkoviště pro kamiony také parkoviště pro osobáky (modrá). Také mne zaujala červeně orámovaná plocha, ale nevím, zda nebude nějak uzavřená.deekay píše:Jo to bude asi nejlepsi, asi nekde na tom zadnejsim parkovisti pokud teda nebude plny kamionu ne? Nebo nekde bliz u stojanu?
Jo na jižní spojce si můžeš i pokecat při cigárku s řidiči okolo.ClairVOYanT píše:Prosimtebe dyk kolony jsou tak krasna vec. V praze je kolona zivotni styl
jj, a ja sem nejak nechtel rejtDamon píše:To JardaB:No jo tam chodí ku..y a nabízejí ... tak se při čekání nudit nebudeš.
Tak to vypada ze bysme meli zrevidovat misto srazuClairVOYanT píše:jj, a ja sem nejak nechtel rejtDamon píše:To JardaB:No jo tam chodí ku..y a nabízejí ... tak se při čekání nudit nebudeš.. Ja tam jednou zastavil a uz to neudelam
)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů