mozna po nekolikate ? jak je to s rychlostí ?
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: mozna po nekolikate ? jak je to s rychlostí ?
Tak šéfikovi v pátek přišly fotečky 11měsíců starý z Mělníka kde je detailně vyfocenej jak na 30 jel 61km/h v obci samozřejmě, takže žádná sranda. A ejhle....se veme telefon zavolá se známýmu (pomáhat a chránit) a spolu v hospodě napíšou že s přestupkem nesouhlasí že prej řídila osoba jemu blízká atd. Koukám na ty fotky a jeho tlama je tam v luxusnim detailu, tak se jich ptám že co blbnou, že to nemůže projít, vždyť je to zřejmý jak facka. A ten (pomáhat a chránit) mi s ůsměvem povídá....to je fuk, tohle se tam teď pošle, oni než se k tomu dostanou je měsíc v haj*lu a tim pádem už je to promlčený. Vždyť když nepadne do 12 měsíců od přestupku rozhodnůtí, je to promlčený. No čuměl jsem jak lama.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Damon
- Test driver
No jo je to tak rok a nazdar.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak trochu mě to štve....šéfik je strašný prase za volantem. On když to Brněnská dovolí jezdí klidně 240km/h a je z toho unešenej a v městě je to podobný. Tak mě tak trochu štve že se z toho vždycky takhle vykroutí. Já taky nejezdim na 30 přesně třicet, ale o proti němu jsem čistej jak čerstvě padlej sníh a třesu se abych nedostal v tunelu za 80km/h fotečky a on si ho proletí 150km/h a páč ví že to tam fotěj jak oživot, tak si nasadí sluneční brýle a kšiltovku a klidně se usměje na kamerku.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
-
- Test driver
na druhu stranu, už nežijeme v dobe kamennej a take fotky by mali prist tak max do mesiaca, nie za 11..výchovný učinnok je u potom v haj..u

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No tak na tenhle případ že by ta fotka přišla třeba i za tři měsíce, tudíž by bylo jasný že ta tlama je on a ne nikdo jinej a byl by i čas to vyřešit do 12 měsícu jsem se ptal taky, jak by to řešily a že prej i to je višnička, páč by se stačilo domluvit s kámošem, že to jako řídil on a ten kámoš že by teda jako tvrdil že ne a než by to prej (pomáhat a chránit ) prokázaly tak zase je rok v čudu. Ono prej to dokazování je celkem obtížné a u nás kor. Prostě sečteno a podtrženo, dokud se tady nezměněj zákony, má muj šéfik vyhráno a jezdit jako prase bude dál. Stačí zavolat kamarádovi (pomáhat a chránit) a ten už nějakou tu cestičku prej vždycky vymyslí. Jako nedávno. Můj známej......hlídka ho stopla digitál ukázal 2.8 promile.....šup na krev, kde se to potvrdilo a malér je na světě. To je taky správný, ale jen do tý doby, než za mnou přilez a zkuhral tak dlouho až jsem to předal šéfikovy, ten zase zavolal (pomáhat a chránit) Ten nás pochválil že jsme to řešily hned ten den, že to bude levnější. A výsledek? Kámoš zaplatil 25.000,- na pivko a nemá nikde žádnej záznam. Bych se na to vys*al. Nebejt to dobrej kámoš tak se na něj.....Co má co dělat nalitej za volantem. Já se třesu, když si dám večer pivko abych věděl co točim a oni si dál budou jezdit jak prasata a řídit nalitý.
-
- Test driver
tak toto je už ina.. 

Ja stale uprimne prajem ludom, ktori jazdia pod vplyvom alkoholu, aby na ceste, kde nie ziadne auto, to narvali do stromu. Pretoze inak budu stale zomierat nevinni.
A este ten idiot Langer uvazuje o vyssom povinnom ruceni pre vodicov s vacsim poctom priestupkov. Ako potom budu rozlisovat tie priestupky ?
Ved urcite nie je jedno, ked ma niekto X-bodov za 3-nasobne prekrocenie rychlosti v obci o menej nez 20km/h a ked ma niekto ten isty pocet bodov za napr. nedanie prednosti chodcom, co mi pride ako dost vaznejsi priestupok ?
No ak by vsak k tomu doslo, budem musiet prehlasit auto na SK, aby som bol cisty jak petrzalsky heroin (zatial mam len 2 body, snad to tak ostane).
A este ten idiot Langer uvazuje o vyssom povinnom ruceni pre vodicov s vacsim poctom priestupkov. Ako potom budu rozlisovat tie priestupky ?
Ved urcite nie je jedno, ked ma niekto X-bodov za 3-nasobne prekrocenie rychlosti v obci o menej nez 20km/h a ked ma niekto ten isty pocet bodov za napr. nedanie prednosti chodcom, co mi pride ako dost vaznejsi priestupok ?
No ak by vsak k tomu doslo, budem musiet prehlasit auto na SK, aby som bol cisty jak petrzalsky heroin (zatial mam len 2 body, snad to tak ostane).
- Damon
- Test driver
pokud někdo vyjede nalitej tak by to mělo být jako obecné ohrožení a pokud někoho zraní či zabije tak kriminál a to třeba 20let jako je to tuším v Irsku a zcela jistě i někde jinde.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taky nesouhlasím s alkoholem.Tady u nás je i problém za vraždu....Když jim za ní dávaj 10-12 let,tak pak chápu takové tresty o ničem za jízdu s chlastem.Je to na hlavu padlý!
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je to k nasrání a my s tím bohužel nic nenaděláme
hold jsme si rovní, ale jsou si i rovnější

hold jsme si rovní, ale jsou si i rovnější

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!