Ahoj kolegovci. I ked som o tomto skvelom fore dlho nevedel, patrim medzi velkych priaznivcov FoFo. Kazdopadne som v poslednom case mal moznost odviezt sa aj v inych autach a treba priznat, ze podobny komfort uz dnes poskytuju aj ine auta. (napr. sefov BMW 1 120d je este podstatne dalej, je ale aj podstatne drahsi)
Tak naposledy som bol v Mazde a skusal som modely 2 a 3 a mam z toho nasledovne dojmy:
Trojka (vybava TE, motor 1,6 vct, 105k):
-Tazka nuda, lenive, nezazivne, z vonku pomerne hlucne, vo vnutri slusne odhlucnene.
Dvojka (vybava TE, motor 1,35vct, 86k):
-zabavne, dobre odhlucnene, zive, podla reakcii auta som mal dojem, ze sedim v mojom 115konovom FoFo! V 130km/h som obiehal, a toto male auticenko nemalo ziaden problem. Oktavkarov som poprehanal na okreske, bez mihnutia oka. Doporucujem sa kazdemu odviezt, za ponukanu cenu tomuto drobcovi nechyba nic..iba kufor.
ps: tento tyzden pojdem odskusat novy FoFo, uz sa tesim.
Co vy? Ake mate skusenosti?
skusali ste nieco ine?
-
- Nováček
skusali ste nieco ine?
Ford Focus 2003, 1.8tdci 85kW, GHIA
- Blue
- Junior
Re: skusali ste nieco ine?
Ford Focus, 1.6 16 V ZETEC-S, Karibic blue
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
-
- Test driver