a jak je vidět, tak kámoši jsou odjakživa
Psi ze vsi ( aneb všechno o psech )
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Psi ze vsi ( aneb všechno o psech )
plný souhlas, je to ovýchově. teta má tuhle potvoru a když tam přijedem, tak s trpaslíkem jsou největší kámošky. je prostě zvyklý na děti. co ty dvě dokážou v tom paneláku vyvést.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak my máme čubu po operaci. Ve čtvrtek na kontrolu. No snad to bude v pohodě.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jožko,držím palce...Určitě to bude v pohodě!
Nás dneska opustil Ben.S rakovinou a ledvinama to už dál nešlo...Prostě se to u nás v rodině trochu zamíchalo.Jedna bytost přišla,druhá odešla.Byl to nejlepší pes!Tak ať se tam nahoře má ještě líp!
Nás dneska opustil Ben.S rakovinou a ledvinama to už dál nešlo...Prostě se to u nás v rodině trochu zamíchalo.Jedna bytost přišla,druhá odešla.Byl to nejlepší pes!Tak ať se tam nahoře má ještě líp!
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle se mi nečte vůbec dobře

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Koto: Děkuji a je mi líto Bena. Někdy je to nutnost a nedělá se to dobře, ale je mu líp. Tim se může člověk jen chlácholit. 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Mata
- Pokročilý

Ridgebacky (nevim jestli to nepíšu blbě) má náš kamarád dva - ehm tedy dvě - říká jim "holky" a je to máma s dcerou - jsou to nááádherní psi a jak jich je "smečka" je to ještě větší nááádhera. No, jsou to teplomilní pejsánci, mají kratičkou srst tudíž je mají doma ve velké kuchyni, mají tam dvě matrace u topení. No, budí respekt, jednou jsem zazvonila a šla za bránku, když zpoza rohu baráku vyběhly "holky", šup!!! to jsem byla bleskem za bránkou!!!
ale když vás vezme dál páníček, je to v pohodě, jsou milé.
My máme berňačku, už jsem to tu někde psala, to jsou psi přímo mazlící a k dětem něco naprosto úžasnýho. Když byl náš malej ještě v kočárku, dávala jsem ho spát na zahradu, tak Arka vždycky ležela u kočáru. Děti miluje. Na druhou stranu, zrovna moc nehlídá....no, ale kdo to neví, ten se i bojí, přeci jen je to velkej pes!
My máme berňačku, už jsem to tu někde psala, to jsou psi přímo mazlící a k dětem něco naprosto úžasnýho. Když byl náš malej ještě v kočárku, dávala jsem ho spát na zahradu, tak Arka vždycky ležela u kočáru. Děti miluje. Na druhou stranu, zrovna moc nehlídá....no, ale kdo to neví, ten se i bojí, přeci jen je to velkej pes!
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To nikomu...U nás v rodině to nebyl pes,ale plnohodnotný člen.Pro mé rodiče můj brácha.Ale užil si pěkný život!!!Budem si ho pamatovat napořád...
Jožko:Je mi jasný,že je mu líp.Jen by se už trápil.Měl problémy s ledvinama než přišel ten nádor a tak musela nastat dieta.Teď ke konci už jsme mu dávali co měl vždycky rád a i u doktora mamka vyndala libovou šunčičku.Usnul s plným žaludkem...
Jožko:Je mi jasný,že je mu líp.Jen by se už trápil.Měl problémy s ledvinama než přišel ten nádor a tak musela nastat dieta.Teď ke konci už jsme mu dávali co měl vždycky rád a i u doktora mamka vyndala libovou šunčičku.Usnul s plným žaludkem...
- Mata
- Pokročilý

to Kota: toho se bojím, že to brzo přijde.
Berňáci se dožívají málo, naše čubinka už bude mít 8 let. A navíc má na břiše u cecíku bouli, a zvětšuje se, musíme s ní na veterinu, uplně se děsím, co nám řeknou 
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jděte tam co nejdřív. Já dneska vykopal doktora z baráku v sedum večer chudáka. V pátek nám čubu operovali a kdyby prej problem tak se máme ukázat A dneska tý mrše promokval obvaz co má na jizvě a já se lek že jí to hnisá či co. Pracovní doba nebo ne doktor musel do práce. Když se zjistilo že to je v pořádku a je to jen nějaká reakce na šití či co. tak jsem se omlouval že jsem rapl a on že ne. že je to dobře že tohle mu nevadí, ale nesnáší když někdo přijede za pět minut dvanáct a doktore pomoc. Nebo už je dokonce pozdě. Na nic nečekejte a jeďte.
- Mata
- Pokročilý

to víš že jedeme! dneska tam nebyli, zítra,nejdýl pozítří! Nejdřív to byla jen bulka, ale teď se to začalo zvětšovat....doufám, že to nebude nic vážného... 
- Merdy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kota: Je mi to líto. Bohužel i to k životu patří.
Ještě, že máte prcka, který vám bude dělat radost...
Ještě, že máte prcka, který vám bude dělat radost...
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za povzbudivá slova...
Jinak Mato,okamžitě valte na vetrinu.Zítra!Čím dřív se to odhalí,tím větší šance na úspěch.My si toho nějakou dobu nevšimli a podle slov doktora tím Benovi život zkrátili...Přijít dřív,dalo se udělat víc a efektivněji.
Jinak Mato,okamžitě valte na vetrinu.Zítra!Čím dřív se to odhalí,tím větší šance na úspěch.My si toho nějakou dobu nevšimli a podle slov doktora tím Benovi život zkrátili...Přijít dřív,dalo se udělat víc a efektivněji.
- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jste byli na pravidelné údržbě , doufám že jsme ji neuhnali na procházceJozkablack píše:Jděte tam co nejdřív. Já dneska vykopal doktora z baráku v sedum večer chudáka. V pátek nám čubu operovali a kdyby prej problem tak se máme ukázat A dneska tý mrše promokval obvaz co má na jizvě a já se lek že jí to hnisá či co. Pracovní doba nebo ne doktor musel do práce. Když se zjistilo že to je v pořádku a je to jen nějaká reakce na šití či co. tak jsem se omlouval že jsem rapl a on že ne. že je to dobře že tohle mu nevadí, ale nesnáší když někdo přijede za pět minut dvanáct a doktore pomoc. Nebo už je dokonce pozdě. Na nic nečekejte a jeďte.
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to nebylo na pravidelný údržbě, ale ani ta procházka jí nezničila. Musela nečekaně na operaci. Měla zánět "spodku", tak neplánovaná kastrace 
- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
smutný příběh a cítím s tebou , mám už taky pesana důchodce a příští rok mu pořídíme kamaráda nic jinýho dělat stejně nemůžu na starý kolena bude mít veseloKota píše:To nikomu...U nás v rodině to nebyl pes,ale plnohodnotný člen.Pro mé rodiče můj brácha.Ale užil si pěkný život!!!Budem si ho pamatovat napořád...