no mysloim ze ich na aute d;lho mat nebudes, kamos ich mal u nas v blave 1 den:)masox píše:Klucí mohl by mi někdo napsat link, kde by se daly sehnat takové stěrače jak má v galerii MAYA?
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 0973e1fb8c

no mysloim ze ich na aute d;lho mat nebudes, kamos ich mal u nas v blave 1 den:)masox píše:Klucí mohl by mi někdo napsat link, kde by se daly sehnat takové stěrače jak má v galerii MAYA?
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 0973e1fb8c
ale ved aj tie origo Ford su VALEOMagic píše:Teď jsem měl o stěračích diskuzi s kamarádem a řekl mi ,že ty Valea mu při 120 přestaly stíratpelen píše:Ja pouzivam obycejne, jen s grafitovou pryzi., že prej jedině origo ford.
Pardon myslel jsem ty bez ramen.zirafak píše:ale ved aj tie origo Ford su VALEOMagic píše:Teď jsem měl o stěračích diskuzi s kamarádem a řekl mi ,že ty Valea mu při 120 přestaly stíratpelen píše:Ja pouzivam obycejne, jen s grafitovou pryzi., že prej jedině origo ford.
![]()
Ford totiz urcite vyrobca stieracov nieje
![]()
Ja mam Bosh a max spokojnost....
Pri 120 snad uz nemusim ani stirat. Staci mi predem nastrikat na okno sprej "suchy sterac".Magic píše:Teď jsem měl o stěračích diskuzi s kamarádem a řekl mi ,že ty Valea mu při 120 přestaly stíratpelen píše:Ja pouzivam obycejne, jen s grafitovou pryzi., že prej jedině origo ford.
Já to chtěl spíše pojmout tak, že pokud je zde někdo má, tak aby se vyjádřil k jejich funkčnosti a eventuelně k potenciálním problémům. Rovněž by mne zajímalo , jak jsou na tom stěrače s těmi " zimními " krytkami o kterých jsem psal viz. výše.pelen píše:Pri 120 snad uz nemusim ani stirat. Staci mi predem nastrikat na okno sprej "suchy sterac".Magic píše:Teď jsem měl o stěračích diskuzi s kamarádem a řekl mi ,že ty Valea mu při 120 přestaly stíratpelen píše:Ja pouzivam obycejne, jen s grafitovou pryzi., že prej jedině origo ford.
Znacku Valeo maji snad skoro vsechny evropske auta.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti