nakup pneu cez net
- CoolXman
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: nakup pneu cez net
Minulý týden mi přišly pneumatiky od pneunet.cz. Nákup a doručení proběhlo rychle a bez problému. Od pneunetu vozí firma DPD, řidič dokonce před doručením volal
. Jo a gumy jsou Bridgestone ER300.

-
chmelko
- Test driver

parada, uplne rovnaké skusenosti 
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
i já sem objednával zimní pneu přes net od ..osobnípneu...a v pohodě až před barák 
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
už jsem to tu taky psal, s pneunet.cz mám zatím jen dobrou zkušenost. dokonce, když mi to jeden den nevyhovovalo, tak přijel až druhý den. 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Tomis
- Junior

Taky spokojenost s výše jmenovanou firmou.
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Sice este zimne, ale kupovali sme cez aaa-pneu.sk. Cena najlacnejsia siroko-daleko na nete, doma boli za 2 dni, platba kesom pri odovzdavani, jedine "minus" bola trosku slabo citatelna faktura, nakolko pri odovzdavani prsalo a ona bola umiestnena pod nejakou nalepkou kde ale total zmokla
Inak tiez mozem len odporucit, najblizsie tiez urcite cez nich
Inak tiez mozem len odporucit, najblizsie tiez urcite cez nich
- Tristan33
- Nováček

Tak ja som nedavno objednaval cez http://www.pneueshop.sk/ ,dodanie do dvoch dni DPD kurierom.Tiez mi najskor dali vediet,ci som doma. Michelin Energy Saver 195/60 15"
- Pepik
- Nováček

Mam celkem zajimavou zkusenost s vyjednavanim s mistnima (v oblasti meho bydliste) pneu servisema. Priklad: mejme treba cenu za pneu 2270,- na pneunet.cz. Zavolam do mistniho servisu, zeptam se na tu stejnou pneu, cena 3640,-. Muj navrh: "pokud bych si u Vas koupil pneu, dovezl kolo a nechal si to kompletovat, za kolik byste mi ji prodal, pokud existuje ten a ten internetovy obchod, kde se to da sehnat za 2270,-?" Jejich odpoved: "Urcite se domluvime, musime se zeptat sveho dodavatele, o kolik muzeme jit s cenou dolu." Nadiktoval jsem jim sve jmeno, cislo, adresu internetoveho obchodu s tim, ze mi zavolaji.
Do hodiny zavolali, ze mi ji do dvou dnu sezenou za uplne stejnou cenu, jaka je na internetu. Staci rict a budou ji mit na miste. A cena kompletace kola? 150,- az 200,-, zalezi na dovezenem kole. IMHO zda se mi to velmi dobre. Nebo to je jeste sok, ktery mam z jejich nabidky. Ani jsem necekal, ze srazi cenu za pneu tak nizko
Jdu do toho. Lepsi nez vse mozne zarizovat a nechat si vozit do sve prace pneu (nejsem cele dny doma od 8 do 17). Stejne musim nechat kolo u nekoho zkompletovat. Mistni pneu servis ma (mensi) kseft a ja mam relativne po starostech, oba jsme spokojeni
a kdyby neco podelali, aspon tam muzu jit (mam to blizko) a vynadavat jim 
Do hodiny zavolali, ze mi ji do dvou dnu sezenou za uplne stejnou cenu, jaka je na internetu. Staci rict a budou ji mit na miste. A cena kompletace kola? 150,- az 200,-, zalezi na dovezenem kole. IMHO zda se mi to velmi dobre. Nebo to je jeste sok, ktery mam z jejich nabidky. Ani jsem necekal, ze srazi cenu za pneu tak nizko
Jdu do toho. Lepsi nez vse mozne zarizovat a nechat si vozit do sve prace pneu (nejsem cele dny doma od 8 do 17). Stejne musim nechat kolo u nekoho zkompletovat. Mistni pneu servis ma (mensi) kseft a ja mam relativne po starostech, oba jsme spokojeni
FoFo Combi 1.8 TDCi, 74kW, r. v. 2003, Silver
-
chmelko
- Test driver

zhodou oklnosti sme mali velmi podobnu včera diskusiu s Donom, ma velmi podobnu skusenost..
treba si uvedomit, že net obchody nenakupuju tie pneu niekde z marsu, ale určite v podstate od toho isteho velkoobchodu ako pneuservisy, len tým sa nechce prichádzat o neskutočne marže..
aj ked osobne cítim nejaku moralnu ujmu napríklad kamennym obchodom s elektronikou, kde si danu vec ošahaš a potom kupiš o x % lacnejšie na webe..naopak pred kupou pneu nepotrebuješ si ich omakavat a vidiet na vlastne oči než sa pre ne rozhodneš

treba si uvedomit, že net obchody nenakupuju tie pneu niekde z marsu, ale určite v podstate od toho isteho velkoobchodu ako pneuservisy, len tým sa nechce prichádzat o neskutočne marže..
aj ked osobne cítim nejaku moralnu ujmu napríklad kamennym obchodom s elektronikou, kde si danu vec ošahaš a potom kupiš o x % lacnejšie na webe..naopak pred kupou pneu nepotrebuješ si ich omakavat a vidiet na vlastne oči než sa pre ne rozhodneš
-
swm
- Junior

pneunet.cz je i normalni pneuservis. Kdyz jsem u nich kupoval disky+pneu, domluvili jsme se, ze si pro ne prijedu sam, tak mi je aspon prezuli 
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Joker69
- Nováček

A zakolko dni po zaplateni sa vam ozvali z http://www.pneumatikypriamo.sk ?
Ford Focus 1.8 TDDi 2000, HB, Diamond white, 66 kW ....bolo
Ford Focus ST 170
3D ....bolo
Ford Focus II HB 2008 1.6 TDCi 66kW Frozen White

Ford Focus ST 170

- Don
- Junior

Zatím jsem na Focuse jinde než na internetu pneumatiky nekupoval. Ovšem nevím, jak by se tyto internetové obchody zachovaly v případě reklamace. Musím doufat, že všechno bude OK. Teď mám letní 195/60-15 z http://www.pneu-servis.cz. Tři ochotné odpovědi na e-mailové dotazy ohledně pneumatik, záruka na pneu tři roky. Cena dobrá, rychlost dodání také, platba řidičovi z PPL.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

Objednával jsem a peníze posílal 12.3., potvrzující mejl přišel ještě ten den. Pak už to probíhalo takhle:Joker69 píše:A zakolko dni po zaplateni sa vam ozvali z http://www.pneumatikypriamo.sk ?

18.3. v poledne je přivezli.
- Joker69
- Nováček

Lebo ja som to zaplatil rano 7.4 a dodnes 9.4 sa mi neozvali tak som tam mapisal mail tak hadam sa ozvu
Ford Focus 1.8 TDDi 2000, HB, Diamond white, 66 kW ....bolo
Ford Focus ST 170
3D ....bolo

Ford Focus ST 170

-
Radek 1.8 16V
- Test driver

Tak to je volaaké čudné. Ten potvrzující mejl byl odesílán automatem a byla tam pouze shrnuta moje objednávka a hlavně číslo zakázky, na základě kterého jsem sledoval cestu balíku na stránkách DPD. Jiný mejl jsem už nedostal. To, že přijali platbu jsem zjistil až z výpisu z účtu tuším den před dodávkou. Jedině mě napadá, jestli jsi nanenapsal špatně svoji mejlovou adresu.