Nebo přihodte ostatní páníčci psů zkušenosti s Vašima mazlíkama

a dopadneš takhleMerdy píše:Podaří-li se toto, pak je ze 3/4 vyhráno

,to mel potom ochrance.Pamatuju ze jednou jsem sel pes vedle na volno a na druhym chodniku jakasi matka vychovavala sve asi 4lete dite a pes ji prispendlil na zed a stalo me to dost vysvetlovani(a podotykam ze to byl mirumilovny bobtail - maxipes Fik).
 ,to mel potom ochrance.Pamatuju ze jednou jsem sel pes vedle na volno a na druhym chodniku jakasi matka vychovavala sve asi 4lete dite a pes ji prispendlil na zed a stalo me to dost vysvetlovani(a podotykam ze to byl mirumilovny bobtail - maxipes Fik).

včera sme byli s mojí zrovna u jedný její známý a ta tvrdila že její známej má pitbula kříženýho s rotvajlerem..sice je to prej svalnatej medvěd jako blázen ale prej je to mazel kterej ví co může a co ne.....já měl zatím u rodičů na chatě německýho ovčáka..a ted zase u druhých rodičů máme křížence...ale u svýho baráku bych rád nějakýho jak říká Boban inteligentního psa..vím že jich je určitě víc než ridgebak ale já ho tenkrát viděl u veterináře...pak si o něm četl pár knížek..a fakt král
 včera sme byli s mojí zrovna u jedný její známý a ta tvrdila že její známej má pitbula kříženýho s rotvajlerem..sice je to prej svalnatej medvěd jako blázen ale prej je to mazel kterej ví co může a co ne.....já měl zatím u rodičů na chatě německýho ovčáka..a ted zase u druhých rodičů máme křížence...ale u svýho baráku bych rád nějakýho jak říká Boban inteligentního psa..vím že jich je určitě víc než ridgebak ale já ho tenkrát viděl u veterináře...pak si o něm četl pár knížek..a fakt král  posílám fotky toho našeho křížence (německý ovčák s labradorským retrívrem..to tipuju protože původ neznámý...
  posílám fotky toho našeho křížence (německý ovčák s labradorským retrívrem..to tipuju protože původ neznámý...  ..schválně na jakou rasu ho otipujete
 ..schválně na jakou rasu ho otipujete  
   )
 )

bohužel.
  bohužel.
 naší je 6let.
 naší je 6let. 

Lucinka (vlevo) se svými rodiči

Lucinka (vlevo) se svými rodiči 

já sem jí jen směřoval
 já sem jí jen směřoval   Jen strašně žárlila, nesměl se ke mě nikdo přiblížit natož, třeba natáhnout prudčeji ruku, to bylo zle, jo a ještě o pomlázce, dělala jak saň.
 Jen strašně žárlila, nesměl se ke mě nikdo přiblížit natož, třeba natáhnout prudčeji ruku, to bylo zle, jo a ještě o pomlázce, dělala jak saň.
 Podle mě se ke každému psovi musí přistupovat zodpovědně a ne ho nechat vyrůstat jako dříví v lese!Je to živý tvor a člověk za něj nese zodpovědnost!
  Podle mě se ke každému psovi musí přistupovat zodpovědně a ne ho nechat vyrůstat jako dříví v lese!Je to živý tvor a člověk za něj nese zodpovědnost!Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 4 hosti