)
  )Tak já začnu.Ano,PC hry hraju.Hraju pokud mám čas a náladu.Jsou dny kdy od PC nevstanu a dny kdy ho ani nezapnu.Děti nemám,takže otázku přecházím.
Jinak mám rád střílečky z 2.sv.války...Začalo to Medal of Honor,Call of duty I,II,česká pecka Hidden and dangerous II.Pak byl super Max Payne.Taky jsem si užil western Call of Juarez....A od střílení postupně přecházíme k "simulátorům".GTA jsem nikdy nehrál jako kampaň,ale jen si užíval tu rozlehlost a ty možnosti...Jsem trochu cáklej na náklaďáky,tak jsem jednu dobu i hrával sérii 18wheels of steels(Kdo zná,tak zná).V dětství jsme měli doma kolejiště a teď jsem si ho nahradil Train simulatorem.Dost dlouho mi vydržela i MAfie.Taky super.Pak vyloženě autíčka jako Flatout2(super na odreagování
 ),screamer 4x4(starší hra,ale off roady mě hodně baví)a Cobra 11.Ze sportů NHL 2007.A jako nejlepší dvě hry asi série Splinter Cell a naprostá pecka s až hororovou atmosférou STALKER.
 ),screamer 4x4(starší hra,ale off roady mě hodně baví)a Cobra 11.Ze sportů NHL 2007.A jako nejlepší dvě hry asi série Splinter Cell a naprostá pecka s až hororovou atmosférou STALKER.Jinak moc nehraju
 Tak co Vy?
  Tak co Vy?

Že prý celá jednotka může hrát on line pospolu proti počítači.Jen je nutná orig,ale tady nikdo neorigo nemá.To je jasné...
  Že prý celá jednotka může hrát on line pospolu proti počítači.Jen je nutná orig,ale tady nikdo neorigo nemá.To je jasné...