Hmm a pak se tyhle lidi vymlouvají a nadávají na cestaře, že zase nestíhají Začal bych hledat chybu spíš u sebe, než to na někoho pořád shazovat, to umí každý
myslim, ze prvni dostane neprizpusobeni rychlosti stavu vozovky, jestli dostal smyk nebo co a vsichni dalsi, co do neho napalili, tak vlastne to samy, akorat policie musi vysetrit to, ze kdyz nekdo v poradku tesne zastavil a do neho zezadu nekdo napalil.
je to šílený včera ráno v Jičiněvsi jsem přijel pod kopec a osobáky na letní klouzali jak divý já to vyjel v poho ale další kopec to ucpali kamiony naštěstí to šlo odbočit a jet po cestě necestě kde bylo 10-15 cm sněhu ale zimáky to zvládli D1 jsem poslouchal v radiu
Mě stačila strávená noc na D1 loni cca téměř tuto dobu. No o chvilku déle začátkem dubna. Frýdek Místek - Postupice 12hod 15min a to jsem sjel na Jihlavu.
prý to všechno odstartoval kamióňák, který v té vánici předjížděl pomalu jedoucí osobák, dostal šmejra, postavil se napříč, zablokoval dálnici a ....... pak už to známe
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!