Paráda, takže kdybych chtěl v budoucnu udělat řidičák C, tak odejdu z práce na pracák a tam mi to uznají jako rekval. kurz, dokud to někoho netrkne a neprovede se nějaká vyjímka. 280 hodin školení je taky nádhera. Je to prostě KocourkovSkubi píše:protože tu je pár lidí, kterých se to týká nebo bude týkat![]()
http://www.novinky.cz/clanek/135656-rid ... korun.html
přesně tak, už jsem to tady několikrát vzpomínalMaros píše: ...... Nicméně mi tohle učitel v AŠ vysvětlil tak, že pokud zahájíte kurz před 1. dubnem, tenhle zákon (vyhláška) se na vás nevztahuje. Pokud ovšem řidičák už máte a do 1. dubna si neobnovíte profesák, tato vohnoutovská vyhláška se na vás vztahovat bude. To samý platí pro začínající řidiče...
Vítej v klubu. Taky mě to bavilo hlavně na vojně, kdy ještě měla armáda prachy a třeba rozkaz - rozbijte ty auta, ale stihnete to do dvou minut - byl to, na co budu vždycky vzpomínat.Maros píše:Jupííí, tak dnešním dnem jsem pokořil zkoušky na C. Teda pánové, jezdil jsem s IFOU a mám asi zážitky na celý životTeď se chystám na E, takže celý ten cirkus zase nanovo
Jinak všem truckerům i všem ostatním hodně šťastných km a pevný nervy přeje Mároš...
Hlavně nesmíš vidět zadek vleku vedle sebe za okýnkem.Maros píše:Díky. Ten vlek za IFU má dost krátkou oj, takže couvání bude švandaRadši bych pro začátek jezdil s něčím bez vleku, abych to dostal víc do ruky, ale většina (všechny?) pracovních nabídek je právě s E, tak to bude chtít ze začátku pevný nervy. Jinak jsem zaslechl, že je prý celkem dobrá práce jezdit pro pivovar. Nevíte o tom něco? Za každou radu (doporučení) budu moc rád...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host