Hmmm, co k tomu dodat:
1.) kolik těch modelů vozu Ford tak asi servisují??? kdejakej bastler v garáži to připojí bez následků, které jsem popsal a zakusil u svého FoFO, na vozy od opel astra až po kia sorento - jejich "elektrikáři" mají problém s pár modely od Fordu, které navíc mají XX% dílů společných
2.) pán píše, že spínače jim dodává výrobce ověřený Ford Motor Comp., zároveň však píše, že odzkoušeli na své náklady všechny řady spínačů - ?????
Takže ověřený výrobce vyrábí mnoho řad spínačů?? Ford Motor Comp. doporučuje mnoho řad spínačů??? A jednotlivá zastoupení je pak pečlivě testují na vlastní náklady??? Co teda Ford Motor Comp. vlastně ověřuje??
3.) s improvizací u mechanika souhlasím, bohužel to zřejmě platí o celém personálu. Když improvizují u zapojení světel, co asi dělají, kdž dojde na elektroniku motoru - auauau
Jo a když jste tak pečlivě testovali spínač, zapomněli jste otestovat, jestli jdou za chodu motoru světla přepnout na parkovací, popř. vypnout - pečlivě jsem to za vás otestoval (byť jen u jedné řady spínačů) - "NEJDOU"
...umí to i fabie...
4.) dojem "přezaměstnání" neplyne ze sdílení jednoho showroom, ale z toho, že krom přijímacího technika a paní, co luxovala, měli všichni ostatní evidentně "coffeebreak" - ale proč ne, kdyby se mi někdo z nich ozval s tím, že auto ještě není!!!!!
- první den (auto jsem dal do AutoIn v 9.00) mi bylo slíbeno, že auto bude hotovo v 15.00, ještě jsem to ověřoval v průběhu dne telelfonem - přijel jsem v 15.30, auto hotové nebylo, čekal jsem na něj 3/4 hodiny, odjížděl jsem po placení apod. v 16.30
Zavolal někdo, že to ještě není??? NEEEEEE
- další den při reklamaci byl ještě lepší. Auto jsem přistavil opět v 9.00. Bylo slíbeno, že ve 14.00 bude hotovo. Po minulé zkušenosti jsem si to chtěl telef. ověřit, slečna mi sdělila, že se mi technik (p. Zelený) ozve, neozval - volal jsem takto 3x, ani jednou se nikdo neráčil zavolat zpět, ač jsem to výslovně požadoval.
V 15.30 jsem potřeboval odjet z práce, v tuto dobu jsem (již pěkně naštván) naposledy volal do AutoIn, že mi narušili mé plány, nedodrželi slovo a ani se neozvali, následně pro mě přijela slečna v jiném FoFO - to mě ale příliš nepomohlo, v 16.15 jsem obdržel své auto
Celé 2 dny práce jsou nutné k instalaci spínače a výměně kroužku airbagu??? Možná se vyjádří někdo, kdo to dělal (Foki??), já se domnívám, že ne...
5.) co se týče léčení svých nervů, ano, to bylo po výše zmíněném na místě, naneštěstí můj psychoterapeut měl plno (myslím že mluvil o návalu klientů z AutoIn Chrudim

), proto jsem se odjel léčit sem...
6.) co se týče anonymity na tomto fóru, tak ta vychází z jeho principu, mám zde uveden e-mail, ale hlavně si můžete vše o mě a mém FoFO vyčíst ze svých záznamů - máte tam i telef. číslo, které vaši zaměstnanci přehlídli, můžete mně zavolat
7.) Rád bych dnes večer dělal něco prospěšnějšího, než psal své zkušenosti s FordAutoIn Pardubice
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004