toto je hlavne kvoli bezpečnosti nastupovania/vystupovania..v anglicku je tomu presne naopakcajda píše:Potvrzuji slova big_barta a Skubiho podívej se třeba na panovníky, politiky prostě když má někdo auto s řidičem, vždy nastupují za spolujezdce! Určitě je to z bezpečnostních důvodu, myslím, že jsem to viděl i někde v nějakém dokumentu.
Z mojí vlastní zkušenosti. To co se stalo Fokalovi se stalo i mě. Dostal jsem pecku do boku a zrovna na mojí straně, za mnou seděla 4letá neteř a nejhorší bylo pro mě že jsem se nemohl hned otočit jak jí je (jen jsem pár vteřin slyšel šílenej křik a je to věčnost).....prostě od tý doby pokud to jde a vezu jen jednu sedačku, jedno dítě a vůbec vzádu jen jednu osobu, snažim se aby seděli za spolujezdcem.zewl píše:hmm, zajimave nazory podlozene studiemaJeste nejake dalsi nazory?
Taky se motám hlavně po Praze a když mě sestřelil maník do boku jako Tebe tak měl alespoň dle brzdný dráhy a vyšetřování policie na tacho cca 130km/h.Fokal píše:Možná chce i trošku zapřemýšlet, kde nejčastěji člověk jezdí. Typ nárazu, který jsem dostal já, je ve městě IMHO celkem dost častýDalší v pořadí bude asi náraz zezadu, potažmo zepředu (nedobrzdění). Potom jsou podlě mě dost častý nabořený předky zboku, ať už zleva nebo zprava, kdy člověk vystrkuje čumák do křižovatky a někdo ho "lízne". Dítě bych teda dával asi fakt doprava dozadu, je to takový nejmenší "zlo". Jinak já nejsem moc úkázkový příklad, protože na poměry pražskýho provozu (80 % couračky) to byla bouračka docela brutální
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host