Damon píše:A v jakém oddělení že to pracuješ?? Spodní prádlo![]()
![]()

Damon píše:A v jakém oddělení že to pracuješ?? Spodní prádlo![]()
![]()
taspy píše:Tak spodní prádlo je to jediné co nemáme![]()
![]()
Boban píše: To: Taspy ani obsluha nemá spodní prádlo![]()
![]()
![]()
Škoda že nešly odpovědi v tomto pořadí.Skubi píše:můžu potvrdit, hledal jsem ho tam, ale nenašel![]()
![]()
![]()
Sakra co je za Ukrajinou. Proplacenou dovolenou nemám žádnou. Od zaměstnavatele výhody?? No vlastně že šéf je super kšeftman, takže se s nim čas od času svezu. No v hospodě se vůbec sežene plno věcí. Je to někdy na palici, v době obědů (11-14) člověk lítá jak pominutej, pak během hodiny vymetená knajpa, člověk si myslí že se nají....a houby, jen co si nechá nabrat jídlo, někdo přijde a hned se jí za pochodu, takže vředy budou na cestě. Večer poslouchat ty chytrý keci vylitejch a k spoluobčanům z východu se neotáčet zády, všichni maj nože a buh ví co ještě a používaj to častěj než deodoranty. Tak se mi pak nikdo nemůže divit že popíjim hlavně v práci...kdo by tam vydržel střízlivej. Jo to je výhoda, alkohol šéf neřeší. Nemluvě o zahulenym prostředí. Jinak mzda je směšná co si nevydělám nemám.....nevýhoda: malá nemocenská a důchod zatim neřešim. Výhoda (a důvod proč to všechno podstupuju): průměrnej plat v ČR by mi nestačil. Žijeme samy v bytě kterej postupně rekonstrujeme, takže žádnej sponzoring a utírání zadečků v podobě babiček, splácíme půjčku na FF a platíme celkem slušný pojistky, k tomu běžný věci a světe div se.....letos zase budu na plecháčích.stigi píše:hlasim se k ukrajine25dni dovolene a tim to hasne
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti