Chystané policejní akce
- mory
- Nováček

Já nevím jak je to u fordu,ale u oktávky jde o elektriku přez počítač aten by neměl ani zrychlit a ani spomalit dokud nešlápneš na pedál a podle mě to je stejný princip u všech značek...třeba napíše někdo kdo ho má v fofo a zdělí co a jak
Jinak nová story od cajta chlap na kole způsobil dopravní nehodu s autem žádné škody nevznikli jen si cyklista zlomil při pádu ruku,dostal pokutu 25.000kč za zavinění dopravní nehody se zraněním...Kdyby neměl strach,že mu u soudu seberou řidičák tak se mohl pokutě vyhnout.Pointa: za to,že zranil sám sebe dostal stejně vysokou pokutu jako kdyby zranil cizí osobu
jo máme to dobře vymyšlený

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no on si totiž zavolal záchranku a ti to automaticky předali cajtům, protože si mysleli, že ho někdo srazil, no a ti už postupovali přesně dle litery zákona, prostě způsobil dopravní nehodu a zranil osobu. zákon nerozlišuje jestli svou nebo cizí. 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fígly MP
Tak to uz delali davno pred revoluci. Jezdil jsem na motorce, tak jsem mel nadhled a vzdycky jsme se na sebe zasmali - ja ze sedadla motorky a oni z hliny v prikope.ihrdlick píše:Tak jsem dostal informaci, že měšťáci si v některých případech budou lehat s radarem do příkopy hned za značku začátek obce. Neuvidíte ani auto, ani poldu...jen Vám přijde foto
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
satan
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
no myslim ze ted uz s tim stejně asi tezko neco udelame, zbyva nam pouze 1-jezdit podle predpisu
2-smlouvat
nebo 3-platit
coz je vyber pekne naprd!
2-smlouvat
nebo 3-platit
coz je vyber pekne naprd!
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- Damon
- Test driver

Co mi říkali kolegové v práci co mají Octávky s tempomatem tak když máš třeba zařazenou 5 a jedeš s kopce tak tempomat umí brzdit jen tak že brzdí motorem a když je ten sklon takový že na tu 5 se auto zrychluje i když nepřidává tak to tempomat nemůže udržet.Si myslím.Tempomat neovládá jinak brzdy.Jen ho sešlápnutím brzdového pedálu vypneš.mory píše:Já nevím jak je to u fordu,ale u oktávky jde o elektriku přez počítač aten by neměl ani zrychlit a ani spomalit dokud nešlápneš na pedál a podle mě to je stejný princip u všech značek...třeba napíše někdo kdo ho má v fofo a zdělí co a jakJinak nová story od cajta chlap na kole způsobil dopravní nehodu s autem žádné škody nevznikli jen si cyklista zlomil při pádu ruku,dostal pokutu 25.000kč za zavinění dopravní nehody se zraněním...Kdyby neměl strach,že mu u soudu seberou řidičák tak se mohl pokutě vyhnout.Pointa: za to,že zranil sám sebe dostal stejně vysokou pokutu jako kdyby zranil cizí osobu
![]()
![]()
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- mory
- Nováček

no tak to je to co jsem myslel že vlastně tempomat je omezovač rychlosti který je možný podle potřeby měnit či vypínat...ale co je podstatné,že na rovině hlídá rychlost za tebe to je podle mě už dostatečná pomoc v tomhle silničním kocourkově...Damon píše:Co mi říkali kolegové v práci co mají Octávky s tempomatem tak když máš třeba zařazenou 5 a jedeš s kopce tak tempomat umí brzdit jen tak že brzdí motorem a když je ten sklon takový že na tu 5 se auto zrychluje i když nepřidává tak to tempomat nemůže udržet.Si myslím.Tempomat neovládá jinak brzdy.Jen ho sešlápnutím brzdového pedálu vypneš.mory píše:Já nevím jak je to u fordu,ale u oktávky jde o elektriku přez počítač aten by neměl ani zrychlit a ani spomalit dokud nešlápneš na pedál a podle mě to je stejný princip u všech značek...třeba napíše někdo kdo ho má v fofo a zdělí co a jakJinak nová story od cajta chlap na kole způsobil dopravní nehodu s autem žádné škody nevznikli jen si cyklista zlomil při pádu ruku,dostal pokutu 25.000kč za zavinění dopravní nehody se zraněním...Kdyby neměl strach,že mu u soudu seberou řidičák tak se mohl pokutě vyhnout.Pointa: za to,že zranil sám sebe dostal stejně vysokou pokutu jako kdyby zranil cizí osobu
![]()
![]()
- Damon
- Test driver

Tady si to pročti.Nic moc jednoduchého.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c9d30529c7
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c9d30529c7
-
Stenly
- Pokročilý

Pánové pozor, v Milčíně (Benešov-Č.B.) je stacionální radar s kamerou ve směru na Č.B. Radar je na prvním sloupu za odbočkou k pumpě a kamera, myslím, na druhém - je dost vysoko, aby se jí řidiči na první pohled nevšimli. Údajně bude rovnou chodit předvolání 
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Damon
- Test driver

To je pravda,nejdříve je taková ta tabule co ukáže rychlost a pak jedna kamera a za přechodem pod výjezdem od te pumpy druhá!! Tak nevím když tam jsou 2 tak jestli to měří okamžitou rychlost nebo to měří průměrnou v tom úseku a pak to vyhodnotí 
-
Stenly
- Pokročilý

Člověče, já si té druhé ani nevšimlDamon píše:To je pravda,nejdříve je taková ta tabule co ukáže rychlost a pak jedna kamera a za přechodem pod výjezdem od te pumpy druhá!! Tak nevím když tam jsou 2 tak jestli to měří okamžitou rychlost nebo to měří průměrnou v tom úseku a pak to vyhodnotí
Ď
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi