Novým Jičínem se to přehnalo - 5 minut blesků, vichru, krup a je klid. Ale už teď vím, že kluci budou jezdit jak strhaní - Slatina má stromy, na Odersku jsou bez elektriky, hodně stromů...
To all: držte se, a dávejte na sebe pozor, škody se dají nahradit, ale životy a zdraví ne!!!
To Robertillos: to víš, p.Kůdelovi dávám ty informace taky já...
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!
Budíček ráno v 9:00 a hrůzný pohled z okna,
Při bližším prozkoumání jsme zjistili, že jsme na tom dobře, odneslo to "pouze" boční okýnko, což se nedalo říct o Suzuki, která stála vedle.Ta nás zachránila.Naštěstí máme okna pojištěný.
Ty vogo, tak to je sila!!!
Takove pohledy me nedelaji dobre, jelikoz neco podobneho se stalo i me, kdyz jsme jeste meli S 120.
Cely modrin na aute a pojistovna nic!!!
Aspon, ze to u tebe odneslo "jen" to okno!!!!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
Emmička mrška nás zastihla při sjezdu z dálnice v Pohořelicích na Znojmo. Nic hroznějšího jsem zatím nezažil - trvalo to 1O min. Všude popadaný stromy. Na silnici jsme kličkovali z jedné strany na druhou. Po polích lítaly vlnovky ze střech .... no strašný. Jsem měl pocit, že kombinace deště a větru mi sloupne metalízu z Fofíka. Naštěstí jsme zdraví dorazili do cíle. Dneska bude v TV zprávách horor z Čech.
Doufám, že jste fšici O.K.
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG
Ty brdo ! Takeho pohladu som sa najviac bal posledne 2 roky, ked sme mali priamo pred barakom velky plechovy plot stavby. Strasny pohlad, ja by som sa snad a rozplakal ...
Ceski bratia a setri, drzte sa
U nas v BA Petrzalke je to povedzme zatial ok az na poletujuci kontajner na sklo. Uz prsalo, bolo silne zamracene a uz ja fukal vietor, ale potom sa to ukludnilo a teraz svieti, co svieti, pali jarne slniecko. Ale opat sa zdviha vietor a na horizonte je vidiet ciernava, takze sa zasa nieco chysta...
Tak vysočinou se to prohnalo také, do teď mi nechodil net já děla dřevo v jedný budově a viděl sem jak to popojelo zhruba 10metrů s valníkem, utrhalo to plechy ze střech včetně hromosvodů a u silnice to urvalo celou autobusovou zastávku do teď vysí na stromě jo a odnesl to hangár a v něm 4 letadla.
Kua, nestacim se divit...
Drzte se tam. Vim jake to je. Ja v Kirilovi pristaval a startoval z Mnichova a pak nas to potkalo este nekde nad Nemeckem v 10 kilometrech. Krve by se ve me nedorezal. Jsem teda trenovanej z "kolotocu", ale spousta lidi mela na male...
Kia Stinger3.3 V6 T-GDI AWD2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
to petnov: ty jo, nepříjemnost, tak hlavně, že je to pojištěné. Stejně, nepříjemné probuzení, to věřím tedy. Tak ať máš aspoň hezký večer, když hned po ráno to moc nevyšlo… to PedroH: po těžké pracovní sobotě přeji ti hezkou neděli a celý další týden a jestli Tě čeká noční, tak se opatruj…
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Soused si na tenhle víkend naplánoval výměnu střechy. V pátek to sundali včetně krovu, ale dnes od devíti nešel proud, tak to jenom přikryli plachtami. Doufám, že mu vydrží štít a zbytek střechy nad kůlnou, kousek za ním parkuju auto.
FF Combi 1.6 16V 2004 Silver
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
Hlásím škodu na Fíkovi - byl jsem ho zkontrolovat a z boku do něj naletěla utržená cedule - značka Zákaz zastavení. Ležela vedle auta... Na zadních dveřích mám tak památku od Emmy.
Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002