nic ve zlým, vím, žes to myslel dobře, ale já tehdy fokimu psal hned, kdy to hodil na fórum.potřebuji ho co nejdřív, tak jsem to zkusil.FOCKI píše:foki má pravdu, tendle inzerát jsem ti už dával na 1.stránce. Pokud chceš fofo a nechceš naletět- jdi do tohodletoho borce bych tady dal někde na black list
jinak moje páteční Focus story měla pokračování v sobotu a dneska v pondělí, tentokrát s autobazarem Finiš Pardubice
kdybyste někdo náhodou uvažovali o FF I 1.6 z roku 2004
http://www.autanet.cz/karta-vozidla.php ... ar=6420708
tak vězte, že jsem zjistil následující - i když to nikde nepíšou, tak je to N1, v techničáku má napsaný jen R14 kola, obuté jsou ale R15. technická do dubna 2008.
a perla na závěr - dneska jsem v leasingovce zjistil, že má najeto o 70 000 km víc, než uvádějí - skutečně má 148 000 km! pokud by to ale někomu nevadilo, tak vypadá a jede opravdu hezky. má construct a vypískovaná skla. akorát má ošoupanější volant. pravidelný servis a ve 100 000 km měněné rozvody a vodní pumpu (to jsou informace z leasingovky).
v sobotu jsem už myslel, že jsme ho konečně našli, takže dneska už jsem měl opravdu chuť někomu rozbít držku. konkrétně někomu z Finiše, protože mě nechali složit zálohu. no zítra budu hustej.