prosím o odbornou asistenci při nákupu FF I - Hradec Králové
- Kobrlik
- Zkušený
Re: prosím o odbornou asistenci při nákupu FF I - Hradec Králové
jo jo nech si všechno pořáně ukázat a všecno vyzkoušej!! ja když se hledal auto tak sem prochazel snad milionkrát všechny bazary v Hradci a okolí i v Detaxu sem byl...a nakonec sem si našel auto (2003)po prvním majiteli se serviskou a všechno šlape jako hodinky (doufám že to nezakřiknu) kdyby se ti něco nezdalo tak bych dal ruce pryč... přeju hodně štěstí 

- eset
- Nováček
Ja mel taky vlastni. Pan mi ale rekl, ze musime pouzit jeho, ze oni dovazi ve velkym a maji vlastni smlouvu.
Divil bych se, kdyby pristoupil na vasi ...
-
- Nováček
s tím taky moc nepočítám, ale je tam x zdůrazněných věcí, na které by se nemělo zapomenout. no uvidíme, v sobotu večer nebo v neděli napíšu, jak jsme dopadlieset píše:Ja mel taky vlastni. Pan mi ale rekl, ze musime pouzit jeho, ze oni dovazi ve velkym a maji vlastni smlouvu.

máme celkem kliku, protože dneska se tchán dozvěděl, že jeho dobrej kamarád prodává FF, takže nám zjistí podrobnější info a máme tak aspoň alternativu a nemusíme kupovat za každou cenu.
FF I Turnier 1.6/74 kW, 3/2003, Dark Grey Eminence
https://img185.imageshack.us/img185/6070 ... er2az0.jpg
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
držím palce, ať máš dobrou ruku při výběru.
- silverine
- Nováček
Při schánění FoFo jsem se dostal do kontaktu s jedním dovozce s Hradce Králové, nabízel Combi 1.6 r.v. 2000, s velmi slušnou výbavou (tuším že i vč. ESP) a najetými 96tis., po prvním majiteli. Když jsem s ním mluvil, tak jsem se zeptal, jestli byly měněny rozvody, on řekl že ano, a že na to má fakturu. Což jsem začal tušit, že tam asi nebude něco v pořádku, proč by první majitel měnil rozvody v 96tis. když je servisní interval ve 150tis. - u druhého majitele to chápu, člověk neví co ten první s tím mohl udělat. Než jsem se jel na auto podívat, tak jsem si od něj nechal ať mi pošle e-mailem kopii servisní knížky a původního technického průkazu ze SRN, poslal mi i tu fakturu o výměně rozvodu (ještě v německu). No a já jsem si na německém telefonním seznamu našel číslo na původní majitele a od nich jsem zjistil, že auto mělo cca 155tis. v době prodeje a že do servisu uvedeného v servisní knížce nidky nejezdili (on byl tak cca 200 km od jejich bydliště). Takže servisní knížka byla zfalšovaná včetně té faktury o výměně rozvodů, kde bylo uvedeno také že auto má 96tis. (ty rozvody možná vyměněny byly). Pokud byste měli zájem, mohu zde tyto doklady zveřejnit. Když jsem to vybalil na toho chlapa co to prodával, tak všechno popíral a vylezlo z něj, že je asi jen překupník a že to dovezl někdo jiný. Řekl jsem mu, že za to auto dám o 25tis.míň jinak a't si ho strčí dop..., na což on nesouhlasil a lituju toho kdo to auto za ty peníze koupil. Takže radím nevěřte nikomu a prověřujte všechno co jde - kontaktuje původní majitele, volejte do servisů a uvedených v servisce.
-
- Test driver
krasny priklad pre vsetkych co slepo doveruju

- Parťák
- Nováček
Co jsi tím prosím tě myslel? Trochu mě polilo horkoKUTAC píše:Dufam, ze nejdes do DETAX-u.

- Parťák
- Nováček
Prosím prosím Kutac, co jsi tím myslel? trochu ve mně hrklo, že s nimi není něco v pořádku, ale Fofíka jsem u Detaxu kupoval loni v březnu jetýho a všechno je dosud v cajku. Máš nimi nějaké špatné zkušenosti? Připadali mi celkem solidní.KUTAC píše:Dufam, ze nejdes do DETAX-u.
No pokial uz auto od nich mas a vsetko je OK tak pohoda. Myslim, ze kolega "hami" tam bol s dalsim chlapikom, ktory zhanal Mondeo. Prezreli nejake dovezene z DE a v serviske boli peciatky nemeckeho servisu. Mali moznost to overit v Nemecku - a ten servis uz neexistoval asi rok. Tak peciatku asi niekto mal a dal tam razitko uz potom, ako servis neexistoval.
A "hami" osobne mal s nimi este po kupe natahovacky, kedze este uplatnoval zaruku (nieco sa pokazilo) aby to neplatil z vlastneho.
A "hami" osobne mal s nimi este po kupe natahovacky, kedze este uplatnoval zaruku (nieco sa pokazilo) aby to neplatil z vlastneho.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to jps: jen dotaz , proc to ma roztahovaci matky (uchyceni SPZ) na zadnim viku v barve vozu a neni pod SPZ takova ta molitanova podlozka ktera se zacal davat od r 2002 . poctivej lakyrnik to sunda
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a jeste jedno foto jak ty matky "svítí" 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
jak už asi možná tušíte, tak se potvrdila story, kterou si prožil už eset
takže předem svého příspěvku varuji před obchodem s p. Oto Fiamirem, tel. 737 868 618, e-mail fiamm@seznam.cz, popř. firmou Petr Marek, Doly 27, Dobruška, IČ 16225007
ve čtvrtek ráno jsem zamluvil v HK autorizovaný Ford servis a po informaci od eseta jsem byl na pana Fiamira připraven. auto i v reálu vypadalo na první pohled opravdu dobře. nikde žádný rez a i plechy celkem lícovaly. akorát u zvlnění plechu za pravým předním světlem se nám snažil namluvit, že ho způsobil zajíc, a také mělo v novém českém TP špatně přepsaný VIN. místo správného 32941 končilo 82491. prý to není problém.
ok, řekl jsem, že se projedeme. auto jelo rovně, nemělo tendenci uhýbat, ale dost (opravdu dost) tomu hučela kola a i na přechodu mezi čelním sklem a střechou to byl docela hukot. můj laický názor je, že auto má v háji ložiska. a co se týká předního skla, tak si teď nevybavuji, zda mělo stejný kód jako bočn, nebo bylo měněné. buď ale došlo k nějakému hnutí kostry při nějaké bouračce, nebo bylo blbě přilepené. neměl jsem čas Fiamira sledovat, ale manželka mi potom řekla, že od začátku jízdy působil hodně nervózně a ještě víc znervózněl po mojí hlášce, že auto asi bereme, ale že s ním nejdřív zajedeme do servisu, aby skoukli motor a podvozek. (při domlouvání schůzky nechtěl o prohlídce a hlavně o diagnostice ani slyšet)
v Auto IN byli naštěstí chlapi na obědě, takže nám ušetřili 1200 Kč za prohlídku a diagnostiku, protože jsem F řekl, že se zatím podíváme na smlouvu. (tu jsem mimochodem taky chtěl zaslat předem na e-mail, ale nedočkal jsem se. naopak mě F pořád tlačil, abych přijel i s 207 000 na prohlídku, což jsem mu několikrát dost expresivně vysvětlil, že nejsem blázen.)
smlouva nebyla žádná smlouva, ale jen příjmový doklad, který světe div se nebyl na dohodnutou částku 207 000, ale byla na něm suma 116 900 Kč. na můj důrazný dotaz, co to je za částku, odpověděl, že to je úplně normální a že se to při převozu ze SRN dělá kvůli DPH. a prý ať beru, nebo nechám být. tak jsem mu řekl, že když někomu dám 207 000, tak chci mít doklad na 207 000. ze srandy jsem mu řekl, že mu za něj teda dám 117 000, když je tam má napsané. to jsem ale ještě neviděl stranu 3, ze které vyplynulo, že auto je totální vrak, u kterého se doporučuje oprava úplně všeho. pak už to mělo rychlý průběh - s manželkou jsme kousek poodešli, kde jsme se hned shodli, že do toho opravdu nejdeme a z dokladu jsem si aspoň ofotil IČ.
víc jsme nestihl, protože pan F už odjížděl autem někam pryč... (zřejmě za dalším zájemcem)
musím říct, že máloco mě za poslední rok tak zhnusilo, jako jednání tohohle překupníka. nemám nic proti zaslouženému zisku, ale tenhle ksindl mě defacto chtěl okrást, takže tímto se přidávám k esetově aktivitě komentování inzerátů výše zmíněného člověka.
P.S.: víkend u babičky a dědy byl super
takže předem svého příspěvku varuji před obchodem s p. Oto Fiamirem, tel. 737 868 618, e-mail fiamm@seznam.cz, popř. firmou Petr Marek, Doly 27, Dobruška, IČ 16225007
ve čtvrtek ráno jsem zamluvil v HK autorizovaný Ford servis a po informaci od eseta jsem byl na pana Fiamira připraven. auto i v reálu vypadalo na první pohled opravdu dobře. nikde žádný rez a i plechy celkem lícovaly. akorát u zvlnění plechu za pravým předním světlem se nám snažil namluvit, že ho způsobil zajíc, a také mělo v novém českém TP špatně přepsaný VIN. místo správného 32941 končilo 82491. prý to není problém.
ok, řekl jsem, že se projedeme. auto jelo rovně, nemělo tendenci uhýbat, ale dost (opravdu dost) tomu hučela kola a i na přechodu mezi čelním sklem a střechou to byl docela hukot. můj laický názor je, že auto má v háji ložiska. a co se týká předního skla, tak si teď nevybavuji, zda mělo stejný kód jako bočn, nebo bylo měněné. buď ale došlo k nějakému hnutí kostry při nějaké bouračce, nebo bylo blbě přilepené. neměl jsem čas Fiamira sledovat, ale manželka mi potom řekla, že od začátku jízdy působil hodně nervózně a ještě víc znervózněl po mojí hlášce, že auto asi bereme, ale že s ním nejdřív zajedeme do servisu, aby skoukli motor a podvozek. (při domlouvání schůzky nechtěl o prohlídce a hlavně o diagnostice ani slyšet)
v Auto IN byli naštěstí chlapi na obědě, takže nám ušetřili 1200 Kč za prohlídku a diagnostiku, protože jsem F řekl, že se zatím podíváme na smlouvu. (tu jsem mimochodem taky chtěl zaslat předem na e-mail, ale nedočkal jsem se. naopak mě F pořád tlačil, abych přijel i s 207 000 na prohlídku, což jsem mu několikrát dost expresivně vysvětlil, že nejsem blázen.)
smlouva nebyla žádná smlouva, ale jen příjmový doklad, který světe div se nebyl na dohodnutou částku 207 000, ale byla na něm suma 116 900 Kč. na můj důrazný dotaz, co to je za částku, odpověděl, že to je úplně normální a že se to při převozu ze SRN dělá kvůli DPH. a prý ať beru, nebo nechám být. tak jsem mu řekl, že když někomu dám 207 000, tak chci mít doklad na 207 000. ze srandy jsem mu řekl, že mu za něj teda dám 117 000, když je tam má napsané. to jsem ale ještě neviděl stranu 3, ze které vyplynulo, že auto je totální vrak, u kterého se doporučuje oprava úplně všeho. pak už to mělo rychlý průběh - s manželkou jsme kousek poodešli, kde jsme se hned shodli, že do toho opravdu nejdeme a z dokladu jsem si aspoň ofotil IČ.
víc jsme nestihl, protože pan F už odjížděl autem někam pryč... (zřejmě za dalším zájemcem)
musím říct, že máloco mě za poslední rok tak zhnusilo, jako jednání tohohle překupníka. nemám nic proti zaslouženému zisku, ale tenhle ksindl mě defacto chtěl okrást, takže tímto se přidávám k esetově aktivitě komentování inzerátů výše zmíněného člověka.
P.S.: víkend u babičky a dědy byl super

FF I Turnier 1.6/74 kW, 3/2003, Dark Grey Eminence
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
co dodat ? pockej na tohle http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 114&t=8051
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
foki má pravdu, tendle inzerát jsem ti už dával na 1.stránce. Pokud chceš fofo a nechceš naletět- jdi do tohodle
toho borce bych tady dal někde na black list 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fokiho?FOCKI píše:... toho borce bych tady dal někde na black list