Můžete ohodnotit tuto nabídku na FF stojící v Ústí nadLabem?
-
- Nováček
Můžete ohodnotit tuto nabídku na FF stojící v Ústí nadLabem?
Ahoj, rád bych v blízké budoucnosti rozšířil vaše již tak četné řady a v jednom z ústeckých bazarů jsem narazil na tento vůz.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6163333
Jakožto naprostý laik nedokážu tuto nabídku ohodnotit. Je dobrá či podezřele výhodná? Vím, že auto bylo trefeno na levé světlo, blatník tam je původní, po otevření kapoty je poškození blatníku vidět, "lem" je zvlněný. Prý byla vyměněna celá maska, auto prý je v naprostém pořádku. No, nevím. Můžete přidat Vaše postřehy? Díky moc.
Waawe
PS: Děkuji uživateli jps za informace o červeném krasavci v Dobkovicích, už jsem se tam chystal.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6163333
Jakožto naprostý laik nedokážu tuto nabídku ohodnotit. Je dobrá či podezřele výhodná? Vím, že auto bylo trefeno na levé světlo, blatník tam je původní, po otevření kapoty je poškození blatníku vidět, "lem" je zvlněný. Prý byla vyměněna celá maska, auto prý je v naprostém pořádku. No, nevím. Můžete přidat Vaše postřehy? Díky moc.
Waawe
PS: Děkuji uživateli jps za informace o červeném krasavci v Dobkovicích, už jsem se tam chystal.
- racetiger
- Junior
Re: Můžete ohodnotit tuto nabídku na FF stojící v Ústí nadLabem?
Pokusim se ne poradit ale napsat muj kup:
Koupil jsem viz podpis - nebourane, v proverenem bazaru,najeto 93tis, dovoz FR, za stejne penize co pises ty,
Pises ze je po rane a ze je tam vlnka. Na to ze je z D a je udano jen necelych 40tis mi pripada dost malo.Mas na ten bazar nejake reference - znami,znami znamych ...?
Koupil jsem viz podpis - nebourane, v proverenem bazaru,najeto 93tis, dovoz FR, za stejne penize co pises ty,
Pises ze je po rane a ze je tam vlnka. Na to ze je z D a je udano jen necelych 40tis mi pripada dost malo.Mas na ten bazar nejake reference - znami,znami znamych ...?
-
- Nováček
No, po pravdě, žádné reference nemám, v tomto oboru jsem laikem. Když jsem se byl ptát na tento vůz, byl jsem informován, že byl trefen na levé světlo a poté opraven. Jeden z prodejců mi říkal, že airbagy nevylétly, čili jsou tam. Známý zná
majitele bazaru a tak mu volal a dozvěděli jsme se, že při té nehodě pytle ve skutečnosti vylétly a že vlastně není jisté, zdali tam jsou. Překvapuje mě, že se vědomí této skutečnosti neprojevilo v charakteristice vozu.
Od té chvíle mne jímá podezření. Po telefonátu do Ford Homolka Děčín mi bylo sděleno, že znovuaktivování airbagů na tento FF u nich stojí 55k, pravděpodobně ten pán myslel všechny, ale dal bych ruku do ohně, že řekl jeden. Ještě mi prodejce říkal, že přesvědčil dovozce a mechanika v jedné osobě, aby jim ho dal konečně vystavit do bazaru, že už ho má doma dost dlouho. Nevím, jestli z toho něco vyplývá. Auto ještě minulý týden nebylo na značkách.

- hide
- Pokročilý
Ty kilometry jsou divný. Za čtyři roky necelejch 40 tisíc ? Proč by to někdo koupil a najel prd prd nic a pak by to prodával skoro za třetinovou cenu. 

- racetiger
- Junior
2Waawe: ted nerozumim,prodejce/prodavac v bazaru presvedcoval nekoho aby to tam odvezl a prodal? Vetsinou si to vozi bazary sami ,lepe receno spolupracuji s temi kdo jim to vozi.Nedovedu si moc predstavit ze privezu auto a budu ho prodavat pres bazar. Vysterleny airbagy tak kolem tech 50 tipuju - novy volant,palubka,sedadla by mely mit bocni.
Co ty cedule -ono je to uz ma? Vestinou(vzdy) pokud se kupuje dovoz pres bazar tak jsi vetsinou prvni majitel a tudiz cedule dostanes az ty pri prihlaseni.
Takze osobne bych shrnul - bourano, airbagy nejspis vystrelily takze mala rana to asi moc nebyla,neni jistota ze jsou ok,muze byt vyndana kontrolka,nebo je napojena treba na kontrolku oleje nebo brzd aby se rosvitila a zhasla(to jsou pouze domnenky).Pokud je to tady nove a na cedulich tak to privezl nekdo kdo vystupuje jako fyzicka osoba a tudiz to musel na sebe prihlasit a nejspis se toho nemuze zbavit tak to dal do bazaru.
Pises ze majitel je znamy znameho,zkus to jeste osefovat pres tuhle moznost ale vim ze to nekdys nejde - je znamy a znamy.
Ja jsem s cenou uplne na stejno,ale rok 03 podzim v nafte
Co ty cedule -ono je to uz ma? Vestinou(vzdy) pokud se kupuje dovoz pres bazar tak jsi vetsinou prvni majitel a tudiz cedule dostanes az ty pri prihlaseni.
Takze osobne bych shrnul - bourano, airbagy nejspis vystrelily takze mala rana to asi moc nebyla,neni jistota ze jsou ok,muze byt vyndana kontrolka,nebo je napojena treba na kontrolku oleje nebo brzd aby se rosvitila a zhasla(to jsou pouze domnenky).Pokud je to tady nove a na cedulich tak to privezl nekdo kdo vystupuje jako fyzicka osoba a tudiz to musel na sebe prihlasit a nejspis se toho nemuze zbavit tak to dal do bazaru.
Pises ze majitel je znamy znameho,zkus to jeste osefovat pres tuhle moznost ale vim ze to nekdys nejde - je znamy a znamy.
Ja jsem s cenou uplne na stejno,ale rok 03 podzim v nafte
-
- Nováček
ad 1/ Ano, zjednodušeně, zástupce bazaru přesvědčil člověka, který to auto dovezl a opravil, aby jim ho už konečně postavil na dvůr. Pravděpodobně je to člověk, který s nimi pracuje dlouhodoběji.
ad2/ Auto ještě minulý týden nemělo technickou prohlídku.
ad3/ toto auto šlo na silnici v září 2004
ad4/ kolik by mohla stát diagnostika přítomnosti airbagu?
ad2/ Auto ještě minulý týden nemělo technickou prohlídku.
ad3/ toto auto šlo na silnici v září 2004
ad4/ kolik by mohla stát diagnostika přítomnosti airbagu?
- racetiger
- Junior
1/ Ok - vozi rany , potom je opravi a prodaji
2/ STK - k tomu neni co dodat,ted pisou ze je z unora
3/ km - i tak mi to pripada malo, ale treba jezdil malo, nebo tam stal dele bourany - to se mi ale moc nezda, davno uz by byl prodany
4/ to ti nepovim, bo nevim
Konecne rozhodnuti je stejne na tobe, k cene ti nereknu nic, ja na kombi a benzin moc nekoukam,takze nevim ale prijde mi to trochu drazsi.Mozna ale prileti namitka ze kombajn je drazsi ale fakt nevim. Osobne bych kouknul jinam,dneska neni zacatek 90tych let, kdy se tady prodalo vsechno.
2/ STK - k tomu neni co dodat,ted pisou ze je z unora
3/ km - i tak mi to pripada malo, ale treba jezdil malo, nebo tam stal dele bourany - to se mi ale moc nezda, davno uz by byl prodany
4/ to ti nepovim, bo nevim
Konecne rozhodnuti je stejne na tobe, k cene ti nereknu nic, ja na kombi a benzin moc nekoukam,takze nevim ale prijde mi to trochu drazsi.Mozna ale prileti namitka ze kombajn je drazsi ale fakt nevim. Osobne bych kouknul jinam,dneska neni zacatek 90tych let, kdy se tady prodalo vsechno.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ad4/ kolik by mohla stát diagnostika přítomnosti airbagu? kdyz tam budou odpory tak diagnostika nic nezjisti protoze se to chova jako kdyby tam byly airbagy , pak nezbyva nez to zkontrolovat fyzicky .
add 3/, proc nemuze mit auto najeto 40000km ? vzdyt i tady lidi najeto 5-10t km rocne , muj bracha najel za rok 5000km , ma 2005 a ma najeto 19000 km
add 3/, proc nemuze mit auto najeto 40000km ? vzdyt i tady lidi najeto 5-10t km rocne , muj bracha najel za rok 5000km , ma 2005 a ma najeto 19000 km
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- racetiger
- Junior
Tech 40 mi na to ze je to 9/04 z Nemecka pripada malo,nic vic. Ano tady se jezdi min nez venku,taky znam auta ktery jsou stary a maji najeto malo, ale na venek mi to fakt prijde malo.