Takže máš svobodný už jen v občanceNightmix píše:Svobodny, ale s pritelkyni uz je to na prstynky ...
Jeste odolavam

To Drah: Alma když se venčim je doma

Takže máš svobodný už jen v občanceNightmix píše:Svobodny, ale s pritelkyni uz je to na prstynky ...
Jeste odolavam
Takže máš svobodný už jen v občanceBoban píše:Nightmix píše:Svobodny, ale s pritelkyni uz je to na prstynky ...
Jeste odolavam
A to jenom kuli tobe. Jsem to kolo raci poslal na obrubnik, kdyz se ti tak podezrele libilyDrah píše:alfi: pořád ještě žádná? To bude asi tím škráblým kolem...![]()
Tak to by mě zajímalo, na co si přísahalNightmix píše:Musel jsem ji odprisahnout, ze to bude jezdit do 9 litriku
Menšinová sice je, ale oproti včerejšku patrně vzrostla. Viděl bych to na nějaký turnaj v bowlingu svobodní-ženatí. Kdo je pro?Kaca píše:rozjela se tady celkem zajímavá debata koukám. Já se hlásím do te menšinové skupiny svobodných
Tak kdyby to bylo tak do 150km tak bych dojel. O vikendu jsem byl v Trnavě (100km), plánuji Jičín (100km)Boban píše:no pro tebe bude 99% všech akcí na druhém konci republikyto já to mám všade stejně
Já v dubnu 7 a také dvě holky, jedna povedenější než druháMira píše:tak letos v září to bude 8 let co jsem do "toho" šlápnula zatím to vypadá tak že jsem šlápnul dobře. z jedné už mám doma ženské tři .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti