Pokial viem, tak tam nie je ziaden kabel. Kolega bol fo Forde a dokonca musel nejaky tyzden cakat, lebo ten kabel s koncovkou na UX nemali na sklade. Niekde na ruskom webe som aj videl kam to pripojit, ale mne sa s tym nechce nic robit...TripleJay píše:Podla manualu od radia je AUX vstup v schranke pred spolujazdcom. Fukcne je asi len v GHIA vybave, ja tam mam len zaslepku. Vie niekto ci je tam potiahnuty kabel a je to len zaslepene alebo tomu chyba "trosku" viac? Aby to nebolo podobne ako napr. s osvetlenim noh, ze staci strcit ziarovky a jedem... Dakujem
FoFo II, AUX a USB vstup
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: FoFo II, radio CD 6000, AUX vstup?
- Jiri02
- Pokročilý
Ja tam nemam AUX konektor a kabel jsem po vyndani schranky take nevidel.
Ja osobne bych se do radia nejspis nevrtal. Pokud bych chtel mp3 nebo jiny player poustet pres radio, asi bych uvazoval o FM Transmitteru (maly radiovy vysilac s pidi dosahem). Treba v poslednim casopisu Chip 08/07 jsou na ne recenze.
Ja osobne bych se do radia nejspis nevrtal. Pokud bych chtel mp3 nebo jiny player poustet pres radio, asi bych uvazoval o FM Transmitteru (maly radiovy vysilac s pidi dosahem). Treba v poslednim casopisu Chip 08/07 jsou na ne recenze.
- mara
AUX vystup na FOFO II radio 6000CD
Ahoj, nejak jsem se brouzdal po jinych forech a ti kdo si chteji namontovat AUX vystup tak tady je odkaz http://wiki.ffclub.ru/UstanovkaRaz'emaAUXFF2 .
- anubis
- Nováček
aux
No mna s AUX vo forde, s prepacenim, nasr..li. ...pri preberani som bol vyteseny, ze mozem zapojit mp3 prehravac do radia som sa pytal, kde je konektor...predavacka mi s usmevom a zacudovanim povedala, ze tam nie je, ale da sa prikupit. (uz som spominal pristup k zakaznikovi - od predavacky som sa o aute abs nic nedozvedel. keby som to vedel, tak si pytam hned na zaciatku aj so zlavou
)..aj som hladal odbornika, co to spravi za lepsi peniaz ako ponukaju v summite, ale nenasiel som. vraj to nie je obycajny kabel (stoji okolo 500,-Sk), ktory treba primontovat do palubnej skrinky a zapojit kdesi vo vnutri paluby do radia...dva mesiace presli a pri oprave zatekania cez piate dvere som im nechal spravit aj toto - cela sranda (aj s robotou) stala cca 950,-Sk..v blave na tuhovskej. nechapem, preco to nie je zapojene uz original, ked to radio umoznuje...

FoFoII 5door hatchback Collection X 74kW vyr 07/2007
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
- Honzajs
- Nováček
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Ja aux u sonyho mam, ale vubec nepouzivam, radeji si vypalim xx cd s mp3, nez abych porad nekde smatral a hledal prehravac a pak s nim musel slozite manipulovat a neco na nem za jizdy hledat...
Mp3 mam zasadne vsechny 192kbps a vice. I kdybych mel radio za 200,- tak poznam, ze to hnusne hraje. 96kbps bych nevydrzel poslouchat ani dve minuty
Mp3 mam zasadne vsechny 192kbps a vice. I kdybych mel radio za 200,- tak poznam, ze to hnusne hraje. 96kbps bych nevydrzel poslouchat ani dve minuty

- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
souhlas
Taky se divím TripleJay-ovi, že poslouchá takový děs
. Osobně mám taky všechno min. 192kB/s a cokoliv co má pod 128 mi připadá jak ze záchodu...
Ahmed nemohl bys poslat nějaké foto, ať vím, kde ten aux respektive tu záslepku hledat??? Byl bys mooc hodný. Díky

Ahmed nemohl bys poslat nějaké foto, ať vím, kde ten aux respektive tu záslepku hledat??? Byl bys mooc hodný. Díky
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
na mp3 je okrem bitstreamu dolezita aj kvalita kompresie. Ci vacsia kompresia, tym dlhsie trva grabovanie. Preto sa casto pouzivaju nizke kompresie a radsej sa spravi vacsi subor.
Na kvalite MP3 je to strasne pocut, teda aspon teraz u mna
. Niektore MP3 v 320 Kbps hraju horsie ako 256 kbps. Ale doteraz som rozdiel nepocul ani ja, takze sa necuduje TripleJay-ovi, ze to nejak velmi neriesi. Aj ked 96 kbps sa mi zda uz naozaj malo.
Na kvalite MP3 je to strasne pocut, teda aspon teraz u mna

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body