Co mě čeká až dám filtr?Boban píše:No jenže mi jezdíme na běžných komunikacícha já se snažím mít spotřebu v normálu né v nenormálu
![]()
![]()
![]()

Musíš koupit kvalitní třeba KN.Já už si auto bez sp.filtru nedokážu představitDala píše:Nazdárek, nechci Vás odrazovat od sportovního filtru, každého věc, ale já bych si ho určitě nenamontoval. Základní funkce vzduchového filtru spočívá v odfiltrování pevných, pilových a ostatních částic z nasávaného vzduchu. Sportovní filtr má větší rozměr mikropórů narozdíl od papírového (sériového filtru), tzn. že sice klade menší odpor při průchodu vzduchu, ale také propustí větší částice!!!. Ty samozřejmě způsobují větší opotřebení motoru (válec, píst, pístní kroužky), dostávají se do mot. oleje a také poškozují (zalepují-pilové částice) váhu vzduchu, která pak neměří skutečné množství nasávaného vzduchu. Výrobce se tak brání použitím papírových vložek těmto poruchám. Proto bych doporučoval pravidelnou kontrolu sériového filtru, podle potřeby výměnu.
Přeji hodně šťastných kilometrů.
Nemam, ako som pisal ja mam v origo boxe K&N.....podla mna najvacia vyhoda tohoto je,ze staci ocistit, nemusis menit stale za novy, na vykone bez inych uprav to neprida postrehnutelnu castBoban píše:Pasmo, já měl do teď otevřený kužel RACELAND, teď mám zpátky origo papír od forda v air boxu a na léto přemýšlím nad tím BMC do boxu máš s tímto vírobcem nějaké zkušenosti ?
hoši nikdo vám tady netvrdí že budete jezdit v max. otáčkách,ale pro něco jste si ten filtr tam daliBoban píše:No jenže my jezdíme na běžných komunikacícha já se snažím mít spotřebu v normálu né v nenormálu
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host