To mas mozna pravdu, ale kdyz jsem kupoval nove fofo a hledal jsem na autosalonu ty jejich slavne testy, tak tam bylo jenom STcko, 1,8 flexi-fuel, CC 2,0, c-max 1,6 tdci, pak focus audiotuning a 17.11. dali poprve neco normalniho a to 1,6 TDCI kombi collection..., a ted ten novy focus (kde ovsem neresili motory).Jozkablack píše:No nemyslim že by ten test byl na prd. Na co jizdní vlastnosti, když Ty už známe z FII. Jen dostal novej kabát a trochu jinej interier a toť vše. Motory a podvozky z největší části zůstaly. Ale musim uznat že krasavec. Líbí se mi to zmohutnění. FI oproti Ochcávce I vypadá tak trochu hubeně u FII už to bylo lepší a na Oktávku už tolik neztrácel a tohle už jasně Oktávku strčí do kapsy.
Kdyz jsem si trosku prosel ty auta, ktere testovali, tak tam jsou vetsinou typy a modely, ktere necim vybocujou z rady, jsou nejakou novinkou, atd. Vetsinou to nejsou auta pro smrtelniky. Kdyby tam vychvalili Focuse a vubec neukazali Golfa, tak by se konkurence asi zacala zabijet...Jozkablack píše:Ahmed: Souhlas, já to myslel tak že podvozek a motory i brzdy a nevim co ještě zůstaly z FII před FL, takže to neřešily, jinak mě taky štve že se tam věnuje tolik prostoru STčku, když o koupi asi neuvažuje tolik lidí. Vlastně na můj vkus se v těhle pořadech moc věnujou autům, který jsou určený pro ouzkej okruh lidí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti