Brzdové destičky a kotouče
- pbjun
- Test driver

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kotouce by mely byt z kvalitni litiny, musi mit dostatecnou hmotnost a tuhost, aby se pri brzdeni nedeformovaly. Take by se nemely moc opotrebovavat - desticky by mely mit jemnozrny bronz, tzn. ne moc levne.
Pokud byly kotouce v ruce moc lehke, tak to asi nebudou ty spravne kotouce. Pokud se za jizdy dost zdeformuji a pak treba i prasknou a desticky se zaseknou, tak to musi byt poradny mazec.
Pokud byly kotouce v ruce moc lehke, tak to asi nebudou ty spravne kotouce. Pokud se za jizdy dost zdeformuji a pak treba i prasknou a desticky se zaseknou, tak to musi byt poradny mazec.
Naposledy upravil(a) pelen dne 24.12.2007 17:40, celkem upraveno 1 x.
- pbjun
- Test driver

Tak pokud jde o me, tak ty kotouce co tam sou tedkom s tim uz sem to koupil a jsou sjete fakt na ziletku a porad se nekrouti, mechanik mi rikal ze vklidu mam dojet desky a pak menit zaraz cele.... Tak dojizdim desky a objednal sem novou celou sadu... Nevim jak kvalitni jsou veci od ATE, ale ukazoval mi vzorek a fakt vazily snad 2x tolik co ty za 390
a desky mi doporucil stejnou firmu jako kotouce kdyz jsou pry drazkovane tak desky musi byt tvrdsi rikal tak uvidime jak to nasadim 
- pbjun
- Test driver

Tak ono to zase tak horke nebude, brzdi to jak cert a desteicek je tam este skoro 7mm takze nez mi prijdou tak je dojezdim... Jinac jezdim jako prase takze proto chcu poradne brzdy... Jo to sou ty co sou na obrazku
Presne tyhle mam objednane... Jinac mechanik mi rikal ze by na tom este pojezdil rok, ale ne mojeho jezdeni (75 - 100 000 rocne) 
-
chmelko
- Test driver

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pbjun
- Test driver

Ale ja nesetrim, ja cekam az mi prijdou nove... Jakmile prijdou jdou na auto a to co je na aute jde do popelnice... Vubec stare veci nenechavam schvalne... Bohuzel to takhle vyslo ze sem na to prisel pred svatkama, objednal sem to v patek a mely by byt druhy tyden v lednu... Bohuzel ja do te doby nalitam strasne kilaky...