Srážka se srnou
- cizaa
- .
No zas tak sportovně to neberu. Ještě sem neměl odvahu se na to jít podívat za bílýho dne, resp. to aspoň umejt... Stačí mi pohled pod pouličním osvětlením a su hned na prášky...
Hlavně řeším, jak to dát zas dohromady. Jestli to jen nějakým pochybným způsobem zadrátovat a polepit, škrábance zatřít korekční tyčinkou a levý světlo zkusit nějak zachránit. Nebo to rovnou vzít cestou koupě novýho nárazníku, jeho nalakování, kapotu zatřít korekční tyčinkou, vyměnit obě mřížky a mlhovky a jako bonus přihodit obě světla z facelift Pokuse. Fakt nevím. Nejvíc mi na s..e to, že se to muselo stát teď před Vánocema.
Holt bude pod stromečkem jen prázdnej balící papír a na stole rybí prsty...
Hlavně řeším, jak to dát zas dohromady. Jestli to jen nějakým pochybným způsobem zadrátovat a polepit, škrábance zatřít korekční tyčinkou a levý světlo zkusit nějak zachránit. Nebo to rovnou vzít cestou koupě novýho nárazníku, jeho nalakování, kapotu zatřít korekční tyčinkou, vyměnit obě mřížky a mlhovky a jako bonus přihodit obě světla z facelift Pokuse. Fakt nevím. Nejvíc mi na s..e to, že se to muselo stát teď před Vánocema.
Holt bude pod stromečkem jen prázdnej balící papír a na stole rybí prsty...
ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii

Fiesta 1.4 Titanium ´09, 3D, Squeeze
Fiesta 1.3 ´98, 3D, Modrá
GALERIE
EX: Focus 1.6 ´98, 5D, Moondust

GALERIE
- TobiZC
- Pokročilý
...hlavně, když u toho stolu nebudeš sám a na všechno ostaní je řešenícizaa píše:...Holt bude pod stromečkem jen prázdnej balící papír a na stole rybí prsty...

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ba právě, pokud nemáš havarijní a je v tom jenom srna a ty, pak se vyplatí naložit srnu a jet do pryč. Tím, že zavoláš cajty, tak to může dopadnout taky tak, že ti dají 2000,- pokuty a pojedou pryč. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- canndale
- Zkušený
to cizza: myslim ze pokial mas len chyteny naraznik, nejake plasty + svetla chytene tak si z toho obysiel este velmi dobre.. mohlo sa ti kludne stat ze mila srnka sa chce nechat zviest a prepadne ti cez celne sklo dnu, pripadne ze by ti prerazila do motoroveho prietoru a tam narobila paseku keby si siel rychlajsie.. A dalsia vec, ze ani bagy ti nestrelili, takze si este usetril
hlavne je ze sa Tebe nic nestalo a mas dobry dovod na kupu noveho pekneho naraznika 

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Už Tě vidim jak cpeš takhle "upravenou" srnu do auta...Jestli jo,tak si normální řezníksilverwolf píše:Ba právě, pokud nemáš havarijní a je v tom jenom srna a ty, pak se vyplatí naložit srnu a jet do pryč. Tím, že zavoláš cajty, tak to může dopadnout taky tak, že ti dají 2000,- pokuty a pojedou pryč.

- cizaa
- .
Co se srnou
Srnu sem nikam necpal záměrně, páč:
1) kufr byl plnej
2) dovnitř bych ji opravdu nedal
3) zasviněný, zakrvácený a eště dodělávající zvíře...no fuj
Proto sem taky volal policajty, aby se hlavně postarali o to zvíře. Ačkoliv sem byl nasranej a v prvním návalu vzteku sem jí hodlal umlátit klackem (naštěstí rozum zvítězil, takže sem ani ten klacek nezvedl), bylo mi jí přece jen líto. Stejně bych se na tom nijak nezahojil, akorát by bylo o starost víc, a i tak toho mám až nad hlavu:-(
Mj. od PČR sem se dozvěděl, že jsem byl ten víkend !!!sedmej!!!, páč pelhřimovští myslivci měli údajně hon, tak byla zvířátka trochu rozdováděná. Každopádně mě uklidňovali tím, že v sobotu potkal chlap kance a šel mimo silnici úplně...
1) kufr byl plnej
2) dovnitř bych ji opravdu nedal
3) zasviněný, zakrvácený a eště dodělávající zvíře...no fuj
Proto sem taky volal policajty, aby se hlavně postarali o to zvíře. Ačkoliv sem byl nasranej a v prvním návalu vzteku sem jí hodlal umlátit klackem (naštěstí rozum zvítězil, takže sem ani ten klacek nezvedl), bylo mi jí přece jen líto. Stejně bych se na tom nijak nezahojil, akorát by bylo o starost víc, a i tak toho mám až nad hlavu:-(
Mj. od PČR sem se dozvěděl, že jsem byl ten víkend !!!sedmej!!!, páč pelhřimovští myslivci měli údajně hon, tak byla zvířátka trochu rozdováděná. Každopádně mě uklidňovali tím, že v sobotu potkal chlap kance a šel mimo silnici úplně...
ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii

GALERIE

GALERIE
-
- Zkušený
ráno na mě vyrazili divočáci a bachna co je vedla mi šla po FoFo já zastavil ona taky já se rozjel a ona zaůtočila 3x se to opakovalo byl jsem bezmocnej ale naštěstí to vzdala 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- supik11
- Nováček
K tomu pytláctví bych jenom dodal že:
samotné naložení do auta ještě není problém, problém je, když tu zvěřinu neodevzdáte zástupci mysliveckého sdružení. Mělo by se to řešit, co nejblíž od místa naložení.
Ale kdo vám dokáže, že se to nestalo před chvílí a nejedete k nejbližšímu myslivci.
Takže, pokud už naložíte (a máte na to kufr s vanou), tvrďte, že jedete k prvnímu myslivci, co potkáte.
samotné naložení do auta ještě není problém, problém je, když tu zvěřinu neodevzdáte zástupci mysliveckého sdružení. Mělo by se to řešit, co nejblíž od místa naložení.
Ale kdo vám dokáže, že se to nestalo před chvílí a nejedete k nejbližšímu myslivci.
Takže, pokud už naložíte (a máte na to kufr s vanou), tvrďte, že jedete k prvnímu myslivci, co potkáte.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sem se taky ,,trefil"
To nejni možný v Pelhřimově žádný nejsoucizaa píše:Hojte,
tak se mi včera cestou do ČB taky ,,zadařilo". Kousek za Pelhřimovem, hned za zatáčkou, si tam ty dvě krávy přebíhaly. První to stihla, druhou sem nedobrzdil... Přesně mezi světla, lehce ve výskoku. Odletěla dál do škarpy. Tak sem to odstavil, výstražný, trojúhelník a zavolal policajty, ať se aspoň postaraj o tu srnu, co dodělávala ve škarpě.
Cca po 45 minutách přijeli, počastovali mě dotazem, zda-li mám havarijko, páč pokud ne, tak že ani koruna. Tiše sem to obrečel, sepsal papíry, posbíral všude možně ležící díly a pokračoval v cestě (naštěstí to bylo pojizdný).
Vyražený obě mlhovky, zrušený obě mřížky, prasklej nárazník a dodrbanej lak jak nárazníku, tak kapoty. Navíc mám nehorázně zmuchlanou (a navíc i děravou?!) SPZ, takže asi budu muset na dopraváky pro novou, co?
Jo a jako bonus sem eště dneska zjistil uražený levý světlo z držáku...
Takže teď přemýšlím, co s tím. Resp. jestli si rovnou neudělat radost a neudělat facelift, když to budu asi muset stejně všechno měnit popř. lakovat:-(

-
- Pokročilý
Na srně, srnci střelenými autem si zpravidla moc nepochutnáš, spíš vrhneš, když to budeš stahovat - je to většinou jak rozemletésupik11 píše:K tomu pytláctví bych jenom dodal že:

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: