nemas za comisoo píše:
inac erikm1: uz som dohodnuty s tym clovekom na fibernet, zajtra pride ku mne do prace a podpisujem zmluvu. este raz diky ! uz sa tesim na 30/2 mbit/s net

. Je jeden z najlepsich
 . Je jeden z najlepsich 

takze download 30 Mb, upload 2 Mb. Ja si to puvodne myslel, ale nezdalo se mi to, protoze max co jsem videl tak se dava max 10 Mb download normalne. 30 Mb uz je fakt fest hukot, to vypada, jako by to davali v nejake telekomunikacni firmemisoo píše:no ze tahas z netu 30 megabitov (3,75 megabajtov) a odosielas 2 megabity (0,25 megabajtov) za sekundu. celkom prievan

)
 )  

ale nemal som to kam napisat a zakladat nove vlakno sa mi nechcelo.
 ale nemal som to kam napisat a zakladat nove vlakno sa mi nechcelo.
 : tech 2.5 Gb je mysleno na celou univerzitu, jenom cca. 300 PC je na nasi fakulte (na cele nasi univerzite je tipuju cca. 2000-3000 PC - 7 fakult plus zamestnanci). Takze ta konektivita nemuze byt 10 Mb na tento pocet uzivatelu. Jasne ze vsichni netahaji naraz, ale i kdyby jen 10% slo naplno, tak je to cca. 10 Mb na jeden pocitac rychlost, coz by odpovidalo. Je to hodne naddimenzovane. Vis jak, skola, penize od MSMT
 : tech 2.5 Gb je mysleno na celou univerzitu, jenom cca. 300 PC je na nasi fakulte (na cele nasi univerzite je tipuju cca. 2000-3000 PC - 7 fakult plus zamestnanci). Takze ta konektivita nemuze byt 10 Mb na tento pocet uzivatelu. Jasne ze vsichni netahaji naraz, ale i kdyby jen 10% slo naplno, tak je to cca. 10 Mb na jeden pocitac rychlost, coz by odpovidalo. Je to hodne naddimenzovane. Vis jak, skola, penize od MSMT  A s tim, ze cilovy server nezvlada takovou rychlost (2.5 Gb) je jasne, pocita se s tim, ze spise jsme omezeni cilovymi servery, nez nasi konektivitou
 A s tim, ze cilovy server nezvlada takovou rychlost (2.5 Gb) je jasne, pocita se s tim, ze spise jsme omezeni cilovymi servery, nez nasi konektivitou 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host