Ale jinak mám textil koberečky a souhlas s Fockim, když jsou vlhký, fouknu jim to tam... ééé

Díky náčelníku, že ses mě zastal.pelen píše:FOCKI, az budes mit deti jako staroch, tak mozna prejdes i na gumove koberecky.
450,- dopředu i dozadu. Je to v letáku AutoKelly jestli to dostáváte do schránky.Dany píše:Já jsem přiklidil cosi z polska a je to good, když sněžilo, krásně mi to všechnu vodu udrželo. Akorát já pako, když jsem to vylíval, tak jsem si půlku vylil dovnitř![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to bych si mohl přečíst ještě jednou!
Staroch: Kolik jsi vypláznul za tu kvalitu?
JJ a dokonce mám pocit, že dýl trvá, než se odmlží okna, když máš čvachtající koberec. I když v té gumě je ta voda taky, ale prostě to tak je.martinsk píše:Ja na gumové nedám dopustiť. Tak ako píše Pelen, keď máš malé deti je to na nezaplatenie. Ja si tiež oklepávam nohy keď nastupujem do fofa, ale vždy môžeš natrafiť na takých ktorý si nohy neoklepú. A s tým vysušením - keď jazdíš dlhé cesty ok, ale keď máš krátku zak ti to nestihne vyschnúť a pekne to v aute vlhne. Takže v lete koberce a zime guma.
Riešim to tak isto!!!martinsk píše:Ja na gumové nedám dopustiť. Tak ako píše Pelen, keď máš malé deti je to na nezaplatenie. Ja si tiež oklepávam nohy keď nastupujem do fofa, ale vždy môžeš natrafiť na takých ktorý si nohy neoklepú. A s tým vysušením - keď jazdíš dlhé cesty ok, ale keď máš krátku zak ti to nestihne vyschnúť a pekne to v aute vlhne. Takže v lete koberce a zime guma.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti