jiste mluvis o FF II, protoze me (FF I) tohle urco nedela, to uz jsem si 100% jistejpipin píše:zewl - no jasně že jo, takhle to funguje na to časem příjdeš i sám. Ale nic si z doho nedělej a klidně se ptej já mám třetího fika a taky mě občas něco překvapí. Jako tuhle jsem zjistil dvě zajímavosti o kterých jsem se v manuálu nedočetl. Za prvé se při teplotě pod 3 stupně ráno automaticky zapne vyhřívání zadního skla a další vychytávka je ta že pokud pustím stěrače na první rychlost tak mi po zastavení auta spomalí do režimu cyklování. Pro někoho možná normálka ale já jsem teda koukal. Takže učit se učit se učit se.
To jsem někde už četl. Myslel jsem že v manuálupipin píše:....další vychytávka je ta že pokud pustím stěrače na první rychlost tak mi po zastavení auta spomalí do režimu cyklování. .....
Mám pocit, že tím bez AUTO jsi myslel spíše bez A/Czewl píše:.......
bez AUTO
- na displeji sviti cislo
- rezim jede bez klimatizace, ale je automaticky
.........
..... rano jsem dal proste rezim bez AUTO a fakt, chvilku to v klidecku foukalo na sklo a pak zacal teply vzduch (cili az se motor trosku ohral) foukat na nohy. Takze potvrzuji powermaxovu teorii. Funguje mi to stejne. Ja doted o tomto rezimu bez AUTO nevedel a vyuzival jsem jenom AUTO nebo manual.
zewl píše:-Ladis-: u tebe necekane
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů