U nás se dnes bouralo...
- Glip
- Nováček
Tak sa zial pridavam k tejto teme. Dnes rano som v parkovacom dome zastal a chystal sa nacuvat na parkovacie miesto a uz som len pozeral ako ochcavka za mnou nezastavuje. Uz som stihol len pustit brzdu, nech som aspon menej pevna prekazka. Nastastie v malej rychlosti, skoncilo to len preborenym tym spodnym plastovym naraznikom a poskrabanym lakom na tej krytke na tazny hak. Na mesiac a pol starom aute aj tak nepotesi.
- Glip
- Nováček
Iste, preto to riesim cez poistovnu a necham si to skontrolovat. Mam od typka podpisany papier, ze je vinnik, takze poistovna to bude riesit z jeho zakonnej. A brat od niekoho kes - to nikdy.salam píše:Na všechno volat policii! Žádné takové tady máte dva litry a je to dobré. Ono to vypadá, že to může být jen nějaká blbost, ale pak se v servisu přijde na to, že tam toho je víc. Vlastní zkušenost.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
do 50000kc volat policajty nemusis . staci kdyz to podepise ze s tim souhlasisalam píše:Na všechno volat policii! Žádné takové tady máte dva litry a je to dobré. Ono to vypadá, že to může být jen nějaká blbost, ale pak se v servisu přijde na to, že tam toho je víc. Vlastní zkušenost.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To je právě problém, že si řekneš to je tak za 20 tisíc, policjty nevoláš a ve finále pak škoda může být třeba 100 tisíc. Já bych to neriskoval, pokud tedy fakt nejde jen o škrábanec, nebo zrcátko a policajty bych volal 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ale musí být oba dva majitelé(nic firemního)A způsobená škoda třetí osobě(strom,svodidla atd..)foki píše:do 50000kc volat policajty nemusis . staci kdyz to podepise ze s tim souhlasisalam píše:Na všechno volat policii! Žádné takové tady máte dva litry a je to dobré. Ono to vypadá, že to může být jen nějaká blbost, ale pak se v servisu přijde na to, že tam toho je víc. Vlastní zkušenost.
- Glip
- Nováček
Policajtov treba volat pri zraneni alebo skode nas 81000Sk, dovtedy je to na tebe, ci ich zavolas.
V lete mi pobozkala zadok jedna fabka (to som mal este favorita), typek zavolal policajtov, ti mu dali pokutu a cudovali sa, naco ich volal, ze si to mame riesit s poistovnou. No ale je pravda, ze tym je urceny vinnik a uz sa s tym nepohne (teda tu nie je nic iste
).
Toto bol fakt drobny tukes na parkovisku v minimalnej rychlosti, typek mal sice sluzobak, ale ziadnu skodu, len trochu pokrcenu spz, ktorou ma trafil. U mna sa to tiez do tej sumy vleze aj s bohatou rezervou, typek nevyzeral, ze bude vymyslat, tak v najhorsom riskujem spoluucast (bonusy nemam, predchadzajuci voz som nemal pisany na seba).
Poistovak to obzrel, skonstatoval vymenu spoileru, krytky a prelakovat naraznik, vyliezla mu suma nejakych 15800Sk. Ludia, ktorym som to ukazoval odhadovali skodu tak na 5 litrov, takze fakt ak to nie je len nieco taketo drobne, treba policajtov radsej volat ako riskovat problemy.
No a este foto
(tie kriziky robil poistovak):

V lete mi pobozkala zadok jedna fabka (to som mal este favorita), typek zavolal policajtov, ti mu dali pokutu a cudovali sa, naco ich volal, ze si to mame riesit s poistovnou. No ale je pravda, ze tym je urceny vinnik a uz sa s tym nepohne (teda tu nie je nic iste

Toto bol fakt drobny tukes na parkovisku v minimalnej rychlosti, typek mal sice sluzobak, ale ziadnu skodu, len trochu pokrcenu spz, ktorou ma trafil. U mna sa to tiez do tej sumy vleze aj s bohatou rezervou, typek nevyzeral, ze bude vymyslat, tak v najhorsom riskujem spoluucast (bonusy nemam, predchadzajuci voz som nemal pisany na seba).
Poistovak to obzrel, skonstatoval vymenu spoileru, krytky a prelakovat naraznik, vyliezla mu suma nejakych 15800Sk. Ludia, ktorym som to ukazoval odhadovali skodu tak na 5 litrov, takze fakt ak to nie je len nieco taketo drobne, treba policajtov radsej volat ako riskovat problemy.
No a este foto

- Homer
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně radím na každej ťukanec volat policajty. Ať si brblaj, že je to blbost a že mohli bejt u něčeho důležitějšího. Ale takhle určej hned viníka a dá se to řešit s pojišťovnou hned. Je to moje nedávná vlastní zkušenost. Viz. http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=6541
- SilverSnake
- Nováček
Bouranec
Za 3 mesice to bubou 2 roky ale stale to mam rred ocima.
- Přílohy
-
- Narez.jpg (38.77 KiB) Zobrazeno 2093 x
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bouranec
[quote="SilverSnake"]Normálně se s tim jezdí nad jámu....
Jak se to povedlo?Ale zůstal jsi věrný značce 

- SilverSnake
- Nováček
- SilverSnake
- Nováček
Duvod
Nedam dopustit, ale stalo se to proto ze jsem se staral o to co jsem v tu chvily nemel (radio) a sjel jsem na krajnici kdy jsem to strhl na druhou a dostal jsem sadu smyku do protismeru a zastavil jsem se o Air bag az u spolujezdce.