4x4 má můj tchán,ne že by to bylo špatný auto, jel jsem sním jednou do brna na MotoGP a ten hluk je opravdu znatelný. Při cestě na Šumavu mu v serpentýnach vždy ujedu a to je tchán dobrej řidič. Jedinou výhodu to má když jezdí v zimě na chalupu on jede a já jdu 3 km pěškycouddy píše:Znam velmi dobre O1, TDI zvlastni zkusenost, a ted po jednom weekednu i O2. Nepresvedcilo me hlavne cenou a jiznimy vlastnostmi. Ale jeste bych byl zvedav na 4x4.
Jinak na dalnici korab, ale v zatackach oktavce fofo vzdycky, na to kladu duraz ujede
Škoda OCTAVIA2 Combi 1.9 TDi 74(77)kW po 3 dnoch a 1800km
- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no mně se líbil i novej Mégane ve verzi kombi, ale když jsem na http://www.auto.cz četl test a viděl fotku Mégana v zatáčce, kdy měl zadní kolo asi 10cm nad silnicí, tak jsem si říkal, že tudy cesta nevede... čili v této třídě hledat konkurenta Focusu z hlediska jízdních vlastností je těžké
- Přílohy
-
- zdroj www.auto.cz
- megane.jpg (37.51 KiB) Zobrazeno 2063 x
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
salam píše:Já jsem zamlada na trojkolce jezdil a pokud si vzpomínám, tak to bylo celkem fajn. Mělo to lepší trakci, než kačer, které jsem tahal předtím - ten měl tendenci se převracet
.
Dobrý
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
vřdyť to už je v tématu na čem ste závislí ?tam je testujeme všichni a píšeme tam hodně i výsledky http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... ight=%E8emFoqus píše:já bych raději viděl testy členekchmelko píše:slam:na ten test accordu sa teším![]()
super asi vytvoríme novu rubriku:testy členov![]()
![]()
Jinak Chmelko s těma recenzema členů, to není blbej nápad
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- canndale
- Zkušený

Ty vole.. ako 1 200 000 za oktaviu.. ani za svet.. a to ani neviem ci CZK,alebo SKK, .. sak za 959 000SK je nove mondeo s DPH pri 2.0 TDCi a vybavou Titanium-X, neviem kde skodovka na taketo ceny chodiJozkablack píše:Šéf má plnou palbu co vůbec škodovka do Oktávek dává vlastně jen za příplatky, motor 2.0TDi, 6ti kvalt a stála 1.200.000,- Je to auto z výstavy takže si Škodovka dala na něm záležet. No i kdybych měl tyhle prachy na auto, nikdy bych je za Oktávku nedal! Ale musim uznat že zase tak špatný svezení v tom neni!Boban píše:Trochu se upsal, myslím, že to byl motor 77kw
ale 1.9 TDI sedí.
Edit: schválně na kolik vyjde ten příplatek za tohle všechno![]()
![]()
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
chmelko
- Test driver

netuším sice ceny škodovie a ani ma uprimne nezaujímaju, ale pri 50% podielom na trhu si možu ceny hadzat aké chcu a naši ich budu kupovat, nič iné ako patriotizmus v tom nevidím..
bola sranda, ked som viezol známeho čo ma octavku1 a nechapal o kolko je viac miesta vzadu, ale chvalil sa aký ma kufor..
a ja mu na to...vieš focus je robený pre ludí..octavka pre batožiny

bola sranda, ked som viezol známeho čo ma octavku1 a nechapal o kolko je viac miesta vzadu, ale chvalil sa aký ma kufor..
a ja mu na to...vieš focus je robený pre ludí..octavka pre batožiny
- vcedula
- .

chmelko píše:bola sranda, ked som viezol známeho čo ma octavku1 a nechapal o kolko je viac miesta vzadu, ale chvalil sa aký ma kufor..
a ja mu na to...vieš focus je robený pre ludí..octavka pre batožiny![]()
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
chmelko
- Test driver

priznávam sa, fotil som to sám na dialnici, ale už normalnym fotákom, pretože ten moj pseudo fotak na MDA to nemohol zaostrit..neboj fotil som na slepo..
čo sa týka toho pásu..nieje to pas, ale hlaška o problemu na airbagu, nechcel som o tom písat v recenzii, pretože sa to može stat asi každému autu,ale rozsvietila sa (a už nezhasla) počas toho nedotáčaveho šmyku...
asi to octavka fakt nečakala
čo sa týka toho pásu..nieje to pas, ale hlaška o problemu na airbagu, nechcel som o tom písat v recenzii, pretože sa to može stat asi každému autu,ale rozsvietila sa (a už nezhasla) počas toho nedotáčaveho šmyku...
asi to octavka fakt nečakala