Kde to zjistim, nikde jsem to nevidel napsane.EL píše:S jakým procentem MEŘO jste kupovali naftu po 1.9.2007? Já jsem dnes bral u SHELL v Ostravě na Novinářské ulici "V POWER DIESEL" s obsahem 4,5 % metylesteru !!! Před tankováním používám aditivum SUPER DIESEL ADITIV - VIF.
Extra nafta a aditiva - zkušenosti, testy
- Ahmed
- Test driver
Re: Nafta na čerpacích stanicích od 1.září
-
- Nováček
- abe
- Junior
- honolulu
- Junior
shell sa velmi intenzívne zaujíma o biologickejsie palivá, a to že tam je teraz nejakých 4-5% metylesteru môže znamenať že onedlho budeme chodiť na štvorkolesových panviciach.
Každopádne V-Power tam tú BIO časť má, a má tam aj additíva takže pridávanie ďalších je zbytočné. Pri inom zdroji ako Shell by som na druhej strane additívum pridával
http://www.shell.com/home/content/techn ... 22006.html
bla, bla, bla
Každopádne V-Power tam tú BIO časť má, a má tam aj additíva takže pridávanie ďalších je zbytočné. Pri inom zdroji ako Shell by som na druhej strane additívum pridával
http://www.shell.com/home/content/techn ... 22006.html
bla, bla, bla
-
- Nováček
powermax
Tu mas stranku na SDA http://www.contichem.sk/
Inak nemam sajn ci ma ten predajca stranku na Hekru ale v novembri idem do PD tak ked chces tak ti mozem doniest.
Inak nemam sajn ci ma ten predajca stranku na Hekru ale v novembri idem do PD tak ked chces tak ti mozem doniest.
FOFO 1.8 Tdci 74 kW r.v. 2004
-
- Nováček
Vdaka z namahu , ale do contichem-u som pisal mail a oni su len velkoobchod a predali by mi iba ak celu paletu
dalej ma odkazali na spolocnost velvana.sk ktora to od nich berie a distribuuje vraj do siete cerpacich stanic na SK. Napisal som aj im , ale hraju mrtveho chrobaka.
Inak som to hladal pri nedavnej ceste do TT na roznych cerpackach (slovnaft, omv, shell, ...) a nikde nic.
dalej ma odkazali na spolocnost velvana.sk ktora to od nich berie a distribuuje vraj do siete cerpacich stanic na SK. Napisal som aj im , ale hraju mrtveho chrobaka.
Inak som to hladal pri nedavnej ceste do TT na roznych cerpackach (slovnaft, omv, shell, ...) a nikde nic.
bude
Galaxy 2.0TDCi 2018
je
Mondeo combi 2.0TDCi 103kW titanium 2013
Bol
Focus combi 1,8TDCi 85kW GHIA 2002
Galaxy 2.0TDCi 2018
je
Mondeo combi 2.0TDCi 103kW titanium 2013
Bol
Focus combi 1,8TDCi 85kW GHIA 2002
- TDCi
- Nováček
http://www.autosuciastky.com/powermax píše:neviete nahohou kde na SK sa da zohnat VIF SDA ?
to chylo: prievidza je kus od ruky-nemaju e-shop?
- Ahmed
- Test driver
Nastvali jste me tema cislama a palivama a vsim, takze jsem se rozhodl poprve do Fofouse nalit neco jineho, nez Shell V-Power Diesel. Uz jsem mel nejaky prumer ze tri predchozich tankovani a vysel 5,1 - 5,2l, prumerna rychlost stejna, trasy taky, ... Zvolil jsem Benzina TOP Q bez aditiv. Po cca 150km jsem se utvrdil v dojmu, ze jsem natankoval hovna a ne naftu. Jestli nekdo tvrdi, ze po natankovani tech vykalu je motor tichoucky, tak ano, ale jenom proto, ze ho totalne zalepi srackama. To, ze auto vubec nejelo a plyn reagoval tak mozna do poloviny, nehlede na otacky, rozpitvavat moc nebudu. Toto bylo moje prvni a posledni tankovani u Benziny, uz me tam nikdy neuvidi. Mimochodem spotreba stoupla o 0,26l/100km. Vzhledem k tomu, ze se s tim pomalu nedalo jezdit, zabrousil jsem o 350km drive nez obvykle, ke stojanu na Shell Diesel Extra. Predtim jsem tam nacural Hekra aditivum taky koupene v Hornbachu, jak uz nekdo psal. Po ujeti par desitek kilometru jsem mel pocit, ze mi nekdo vymenil motor, mel opet svuj krasny zvuk a jde krasne za plynem. Jestli tam budu davat porad aditivum, se rozhodnu pri pristim tankovani. Jinak ho necham podle zimy nebo s nim zatopim Zatim mam pocit, ze to aditivum tomu vykonu trosku pomaha, uvidim spotrebu, ale tezko posoudit po tom, co jsem tam napchal ten bordel z Benziny
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ahmed: tak jsem se fakt zasmal nad stylem, jakym to pises... Je videt, ze jsi byl hodne nastvany, kdyz jsi to psal. Asi mame vsichni kolem jine motory nez mas ty. Protoze treba me to pomohlo hodne (TopQ + Hekra), motor krasne tahne, spotreba sla dolu. Tot vse. Tvoje zkusenost je jina, toz si tam lij co chces, Shell V Power diesel je bezesporu kvalitni palivo. Ja sice s nim jsem mel vetsi spotrebu nez s TopQ + Hekra, ale to je moje zkusenost. Btw: jakto, ze jsi nedorazil na Olomocke scuk?
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
- Ahmed
- Test driver
Hodne dlouho jsem se rozmyslel, jestli to tam mam nalit a ted vim, ze jsem nemel Ja vam to neberu, ale vsichni jste davali TopQ + Hekra, ja jsem dal cisty TopQ, protoze to neudelal nikdo z vas, takze jsem chtel jako prvni porovnat a zjistit, co to udela a potom pripadne dat s Hekra. Nicmene od toho ted upoustim a zkusim obyc. Shell + Hekra, myslim, ze ta spotreba by mohla byt jeste nizsi. Stejne tomu clovek neuveri, co udela frtan aditiva se spotrebou a autemzewl píše:Ahmed: tak jsem se fakt zasmal nad stylem, jakym to pises... Je videt, ze jsi byl hodne nastvany, kdyz jsi to psal. Asi mame vsichni kolem jine motory nez mas ty. Protoze treba me to pomohlo hodne (TopQ + Hekra), motor krasne tahne, spotreba sla dolu. Tot vse. Tvoje zkusenost je jina, toz si tam lij co chces, Shell V Power diesel je bezesporu kvalitni palivo. Ja sice s nim jsem mel vetsi spotrebu nez s TopQ + Hekra, ale to je moje zkusenost. Btw: jakto, ze jsi nedorazil na Olomocke scuk?
Na scuk jsem nedorazil, pac jsem musel do prace
- Partizan
- Junior
No tak já musím Diesel Top Q zase vyzdvihnout nad Shell marketingem.Zkusil jsem oba dva diesely od shell,ale pak jsem se zase vrátil k Benzině,protože jede líp.Nevím jak ty,ale já to za sračky nepovažuji.Tankuj
Shell,já budu tankovat Benzinu a oba budem spokojený.Jen nemusíš psát nesmysly typu bordel,když to není pravda.
Shell,já budu tankovat Benzinu a oba budem spokojený.Jen nemusíš psát nesmysly typu bordel,když to není pravda.
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to take chtel zkusit a dneska jsem koupil aditivum od sheronu. asi nic moc, ale chvilku po nastartovani se motor sklidnil a po par desitkach km na dalnici mi to taky prislo trosku mene hlucne. je to vubec mozny, aby se to tak rychle projevilo?
a btw: aditivum lejete do prazdne, nebo plne nadrze? je mi jasne, ze se ma lejt do prazdne tesne pred natankovanim, ale i tak se ptam
a btw: aditivum lejete do prazdne, nebo plne nadrze? je mi jasne, ze se ma lejt do prazdne tesne pred natankovanim, ale i tak se ptam
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Len skoda ze si nenapisal kolko si mal L pred tankovanim v nadrzi. Viees ak si tam mal uz len rezervu tak je to mozne. Lebo prakticky to zkvalitnene palivo sa okamzite dostalo do motora pri nastartovani a ten chod moze byt tichsiClairVOYanT píše:Tak jsem to take chtel zkusit a dneska jsem koupil aditivum od sheronu. asi nic moc, ale chvilku po nastartovani se motor sklidnil a po par desitkach km na dalnici mi to taky prislo trosku mene hlucne. je to vubec mozny, aby se to tak rychle projevilo?
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla