Srážka se srnou
- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Srážka se srnou
Zdravim je to asi hodina co jsem srazil srnu.Musím říct, že Fofo podle prvního ohledání dopadlo snad relativně dobře.První co jsem zjistil je, že mám prasklý přední nárazník a to od spodní gumové lišty k mřížce a vypraskanej nějakej plastovej kryt mezi nárazníkem a chladičem, na chladiči je asi jako ochrana, nevím přesně.A teď potřebuji poradit jak dál, co by jste dělali vy?Mám koupit novej tuningovej nárazník nebo starší originál a nechat ho nastříkat,Spravovat ho asi nemá cenu?Na kolik přijde starší originál a stříkání jej metalickou barvou.Díky za rady a nápady
- Forfoc
- Pokročilý
Kolik stojí nárazník nevím, ale lakýrník si vezme od 1500 do 3000 za díl. 1500 chce amatér co to stříká doma v garáži a 3000 si vezme profesionál co stříká i pro autorizované servisy. Ono není žádným tajemstvím, že když odvezeš auto do autorizovaného servisu, tak oni ho odvezou k nějakému nasmlouvanému lakýrovi. Rozdíl je ten , že zaplatíš nepoměrně více, než kdybys zajel rovnou k tomu správnému lakýrovi.
Koukal jsem do ceníku Auto Kelly a tam maj nárazník se základním nátěrem za 1574,- a se základním nátěrem Top Quality za 1957,-Kč.
Více najdeš na http://www.autokelly.cz v sekci katalog a ceník.
Koukal jsem do ceníku Auto Kelly a tam maj nárazník se základním nátěrem za 1574,- a se základním nátěrem Top Quality za 1957,-Kč.
Více najdeš na http://www.autokelly.cz v sekci katalog a ceník.
Naposledy upravil(a) Forfoc dne 23.10.2007 16:46, celkem upraveno 1 x.
- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- honolulu
- Junior
- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
V Auto Kelly maji nový se základním nástřikem za 1900Kč, myslíte že starší ale originální díl by byl lepší než druhovýroba od auto Kelly, ten neorigo by nemusel asi tak dobře pasovat co?No a co tuningovej nárazník, je potřeba ho před stříkáním na vozidle nějak moc upravovat a sedí vůbec na origo držáky?
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to taky tak udělal 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- bachar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No ja vzal srnku a neni to ani mesic zpet. Ale takova prejeta srna - to uz dobry maso neni, tak jsem ji tam nechal
.
Ja mel v haji komplet naraznik (i s tou mrizkou), kryt pod motorem a plasty kolem sahary. Ale jsem pojistenej a na havarijku mam spoluucast 5000. Takze mi to stalo bura a mam to komplet.
Lakovany naraznik 2 az 2,5k, kryt pod motor 2,5 az 3k, a plasty kolem sahary nevim. Prace za kompletni vymenu plastu cca 1500kc. Ale pokud by to bylo bez pojistovny, tak se vezmou pouzite dily a vyjde to levneji. Kazdopadne ja osobne nemuzu mit tuning naraznik
- jezdim furt nekde po vesnicich a tak a tyhle srazky a vejmoly na silnici nejsou nic zvlastniho ...

Ja mel v haji komplet naraznik (i s tou mrizkou), kryt pod motorem a plasty kolem sahary. Ale jsem pojistenej a na havarijku mam spoluucast 5000. Takze mi to stalo bura a mam to komplet.
Lakovany naraznik 2 az 2,5k, kryt pod motor 2,5 az 3k, a plasty kolem sahary nevim. Prace za kompletni vymenu plastu cca 1500kc. Ale pokud by to bylo bez pojistovny, tak se vezmou pouzite dily a vyjde to levneji. Kazdopadne ja osobne nemuzu mit tuning naraznik

- bady
- Nováček
Před měsícem a půl jsem také srazil srnu, měl jsem prasklý nárazník, uražený světlo, pomuchlaný blatník a dveře. Škoda cca 30 000 Kč v autorizovaném servisu (telefon. odhadem). U neautorizovaného opraváře to vyšlo na cca 8 000 Kč. Pojišťovna nehradila ani korunu, že prý potřebuji mít havarijní poj. a k tomu připojištění na lesní zvěř.