normalne zadne kola nekopírovali stopu predných:-)
tak sme sa s pánom rozlúčili, že si z nás robí srandu a nedávno kolegovi poslal mail, či sme si to nahodou nerozmysleli.
email nebol nijako editovany, takže prajem príjemnu zábavu

"
dobry den asi pred mesicem jsem bil u vas v boleslavi s mim passatem ve slonove kosti na prodej kdybiste o nej mel zajem je stale na prodej a co ktomu muzu dodat je to ze motor je naprosto v poradku zadne vadne tesneni pod hlavou neni a cenral jsem take opravil. vas kolega pusobil velmi dobre na cloveka ktery pro vas jko znameho se snazil co nejvice stahnou cenu dolu ale urcite vam to nevizlivam delam totiz to same kdyz kupuji auto protoze se automechanicinou zivim uz sedm let tak se omlouvam ze jsem tak trochu lhal. tak abich vam to jeste jednou rekl tak asi takle motor je v naprostem poradku rucim za nej, kotoco brzd nejsou na vimenu v zadnem pripade apsolutne zbitecna investice maximalne je nechat stahnou na soustruhu a to tak cca do 200kc kus, auto ma stoprocentne najeto to co je na tachometru a opet zato rucim, zadni tlumice jsou na padesatiprocentech opotrbeni, predni naprava na te jedne strane je ptreba vimenit spodni rameno ktere stoji v lepsi druhovirobe do tritisic korun mohu vam ho sehna, ten servo olej ktery tam bil prelity ma na svedomi ma pritelkine nevizne se v tom. pokud bi ste mel zajem o to auto tak vam moho nechat na veskere nahradni dili tricet procent slevi ktere mam ja na nas servis. jinak si jsem jisty ze to auto nema zadne skryte zavadi a jiny problem pokud bi jsteho koupil mohu vam jej nechat i na cipovat na visi vikon vcene auta tak je to na vas zatim nashledanou