Proruskej kolaborant moderátorem , ahaStanley_vy píše: 19.12.2025 20:43 Nejhraj si na moderatora. O tento post si prisel nekdy v dobe, kdy vylezlo, jak nevratne pokrivene mas hodnoty.
Politika z pr.. do pr..
-
Pet70
- Nováček

Re: Politika z pr.. do pr..
- miki21
- Test driver

Psal jsem o bitcoinech, dozimetru... odpověděl jsi, že se nic neprokázalo a necháme to na soudech, co se nakonec vyšetří. No a pak tu nabliješ nějaká úmrtí spojená s Babišem. Všechno ověřené, vyšetřené, odsouzené.Pet70 píše: 19.12.2025 22:55
přestaneš mi něco trapné podsouvat a lhát
můžeš mi říct kde se tu "ohrazuji soudy" a píší něco o " prokázání " ,
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- miki21
- Test driver

Nene, agent StB, GRU, KGB...
Možná jsem něco zapomněl, ale jistě rád doplníš.
-
Pet70
- Nováček

Můžeš mi přesně ukázat kde píšu že se nic neprokázalo ?miki21 píše: 20.12.2025 04:53Psal jsem o bitcoinech, dozimetru... odpověděl jsi, že se nic neprokázalo a necháme to na soudech, co se nakonec vyšetří. No a pak tu nabliješ nějaká úmrtí spojená s Babišem. Všechno ověřené, vyšetřené, odsouzené.Pet70 píše: 19.12.2025 22:55
přestaneš mi něco trapné podsouvat a lhát
můžeš mi říct kde se tu "ohrazuji soudy" a píší něco o " prokázání " ,![]()
Zase jen překrucujes nebo lžeš nebo obojí ? , jsi hlupák přesně tohle dělá tvůj pasák a ty mu tady děláš jen ubohou neužitečnou prorskou děvku,Mě takoví staříci jako ty opravdu baví , buď mají lobotomii, ztrátu paměti nebo obojí , je dobrý že zrovna ty píšeš aby někdo měřil stejným metrem
Motol , opravdu haziš Motol na vládu za které do toho policajti sáhli ,
https://denikn.cz/650364/vojtech-chtel- ... n-zarazil/
Dozimetr , tenhle ?
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ ... eresi.html
Šifrovaný telefon. No a já používám zase rušičku mobilního signálu , někdo je souzen, obžalován , ? a pokud bude tak jedině dobře
Kampelička , mantra všech slaboduchych joudu , opravdu hroznej průšvih , zapomněl na zdaněný milion , nech to vyšetřit policii i a soudit soudem , pokud tam vůbec něco na stíhání je , což nevím
to samé bitcoin, nechme to na policajtech a soudu
jsi docela slušná anoisticka roztleskávačka , jen tak dál , bavíš mě![]()
chápu máš to těžký, v práci stejní budelipove , sousedi taky a v putice při třech promile najednou ještě zmoudříš a plkas tyhle moudra rozeslána tvým majitelem ,.tvým pasákem ,. slovenským stbakem udavačem a pologramotem BurešoBabišem
Kdybych tu něco nablil , tak tebe , dost mi zvratky pripominas, a kdybych se tu choval jako ty , že bych lhal , podsouval nebo upravoval , vytrhovat z kontextu tak tu smrtnost kolem BurešoBabiše tak tam dám jen ten seznam bez povídání , ale nedal jsem , a ty si marně lames hlavu proč ,/ záměrně píší hlavu , protože o mozku v tvém případě nemůže být řeč /, protože proto,No a pak tu nabliješ nějaká úmrtí spojená s Babišem. Všechno ověřené, vyšetřené, odsouzené
každý ať si udělá obrázek sám ,.nebo si můžete dohledat relevantní povídání o jednotlivých úmrtích solo , čehož ty nejsi schopen
Ale taky mám otázku
Ptal jsem se tě proč nemáš rád prezidenta Petra Pavla,
tvoje odpověď
Taky jsi ho nazval stbakem , v jednom tvém genielnim příspěveku , což mimochodem nebyl že ,Už jsem to tu kdysi psal, ale pokud se ti to nechce hledat, tak ve zkratce:
Jednou komunista, pořád komunista ( převlékač kabátů).
Jeden se omlouvá mladickou nerozvážností, u druhého je to problém.
Pokud by ho režim poslal mlátit lidi pendrekem na Národní, šel by.
Bývalý rozvědčík opravdu nemá co kázat o morálce a svědomí. Údajně si to odpracoval.
Stačí takhle?
V pohodě , tvůj názor
Ptal jsem se tě zda ti Zeman vadil taky jako bolševik , žádná odpověď,
Co Zuna , bolševik převlékàč kabátu , bývalý rozvědčík, politruk , o něm ani slovo takže cajk ?
Metnar, dobrovolně se přihlásil do Jakešova gestapa , taky pohodě ?
Marcinka a. " kampelička" v podobě nepriznanej majetk ve firmě, dobrý?
Stbak na kultuře , jsi s tím v pohodě?
Nemluvě o tvém pasakovi,.ten je taky v poho , nevšiml jsem si že by si ho tady nazval stbakem , přitom se k tomu veřejně přiznal stejně tak že je udavač
a tak dál a tak dál
Taky jsi tu psal o stejném metru , taky v pořádku ale ten stejnej metr by měl platit i pro tebe nebo na tebe jako kolaboranta a prostituta to neplatí ?
-
Pet70
- Nováček

škoda že tenhle soudce nesoudí Bureše a jeho levárny
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... odu-294474V Česku si vyskakovat nebudete, vzkázal soudce zločincům z Východu
- miki21
- Test driver

Ty ses nám tu ale rozjel Krhounku.
Jenom pořád přemýšlím, kde tě popadla myšlenka, že je Babiš můj oblíbenec. Že by proto, že nechválím pětidemolici? A proruský kolaborant? Že se každý večer nemodlím nad modrou vlajkou s hvězdičkami a nešířím všude chválu na 4 říši? Jo v palici to máš vymeteno pěkně.
Naštěstí mě někdo takový nemůže urazit, protože proti debilům jsem si vypěstoval imunitu.
Jenom pořád přemýšlím, kde tě popadla myšlenka, že je Babiš můj oblíbenec. Že by proto, že nechválím pětidemolici? A proruský kolaborant? Že se každý večer nemodlím nad modrou vlajkou s hvězdičkami a nešířím všude chválu na 4 říši? Jo v palici to máš vymeteno pěkně.
Naštěstí mě někdo takový nemůže urazit, protože proti debilům jsem si vypěstoval imunitu.
- miki21
- Test driver

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... c-40554293
Tady máš třeba odkaz na to, před čím varuje tebou zmiňovaný Pitomio. Možná máš dceru, poslal bys ji na výlet, třeba vlakem?
Tady máš třeba odkaz na to, před čím varuje tebou zmiňovaný Pitomio. Možná máš dceru, poslal bys ji na výlet, třeba vlakem?
-
Pet70
- Nováček

takže jsi vůči sobě imunní ? tak to se máš debilemiki21 píše: 20.12.2025 14:12 Ty ses nám tu ale rozjel Krhounku.![]()
Naštěstí mě někdo takový nemůže urazit, protože proti debilům jsem si vypěstoval imunitu.![]()
takže na jednoduché otázky neodpovíš , jak jsem očekával , lháři , bez notiček jsi v Burešově řiti , jsi jen politická čubka bez vlastního názoru , prostě anoistickej prostitut , jen taková Burešova mamka která mu podrží vždy když si slovenskej stbák řekne
lhářiMůžeš mi přesně ukázat kde píšu že se nic neprokázalo ?
edit , již jsem se tě ptal , tak naposledy , od kdy je konstatování faktu urážení ? lháři
Naposledy upravil(a) Pet70 dne 20.12.2025 16:17, celkem upraveno 1 x.
-
Pet70
- Nováček

miki21 píše: 20.12.2025 14:43 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... c-40554293
je zajímavý že ti nevadí migranti jako je Bureš , Pitomio ,
-
Pet70
- Nováček

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-na ... .seznam.cz
tipl bych že to bude špatná akustika
, 
tipl bych že to bude špatná akustika
krapet se to slovenskému stbákovi udavači a pologramotu burešobabišovi jako režisérovi české politiky sere hnedle na začátku , ono najít dostatek morálně zvrácených politiku jako je on sám není jednoduché ,málokdo se nechá tak ovládat jako hraběna, sonykája ,Pitomio je posledních 12 let ve svých názorech zcela konzistentní. Soustavně a neúnavně bojuje za ekonomické zájmy Tomia Okamury
- miki21
- Test driver

Už jsem to tu kdysi psal, ale klidně ti to zopakuju. Nevadí mi žádný cizinec, který se chová slušně, podle našich zvyklostí a zákonů. Je jedno, jestli je bílý, černý, nebo žlutý.
-
Pet70
- Nováček

Takže trestně stíhaný uplakaný slovenský stbak udavač a pologramot BurešoBabiš, zloděj , podvodník lhář , se chová podle zákona, ?
Trestně stíhaný Pitomiu , ti taky vadí, je to tak ,