Ukazkova obet russkej propagandy. Uz ani nevies, co kde je. Rozbite hodnoty, zneisteny. apaticky.
A k tomu otacanie temy.
Jiný model Ti nepomůže, ale když už jsi se zeptal, Googlu věřím víc jak AI, ovšem s výhradou a více ozdrojovanou odpovědí.Stanley_vy píše: 03.06.2025 20:38Věříš googlu? Věříš wikipedii? Věříš svému internetovému bankovnictví nebo platíš vše hotově? A pokud ano, proč nevěříš AI? Z8klad je právě o tom se spravně zeptat a umět si odpovědi ověřit i ověřit, třeba v jiném AI modelu nebo kontrolní otázkou.Karel2 píše: 03.06.2025 18:21 Ty věříš AI?
P.s. Já ne. Záleží jak se zeptáš, pak můžeš dostat i tuhle odpoveď.![]()
Sice OT ale: Máš reálnou zkušenost nebo čerpáš jen z článku? Zrovna nabírám AI experta, tak jestli jsem ho nenašel tady.Karel2 píše: 08.06.2025 17:49Jiný model Ti nepomůže, ale když už jsi se zeptal, Googlu věřím víc jak AI, ovšem s výhradou a více ozdrojovanou odpovědí.Stanley_vy píše: 03.06.2025 20:38Věříš googlu? Věříš wikipedii? Věříš svému internetovému bankovnictví nebo platíš vše hotově? A pokud ano, proč nevěříš AI? Z8klad je právě o tom se spravně zeptat a umět si odpovědi ověřit i ověřit, třeba v jiném AI modelu nebo kontrolní otázkou.Karel2 píše: 03.06.2025 18:21 Ty věříš AI?
P.s. Já ne. Záleží jak se zeptáš, pak můžeš dostat i tuhle odpoveď.![]()
![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech ... cne-278503
To, co je v článku jsou obecně známé věci pro někoho, kdo se již trochu rozkoukal (a co si budeme, každý kdo něco zadal do chatu GPT má dnes pocit, že že je AI expert). A zároveň se nedá dávat rovnítko mezi používat a věřit. Výstupu, který AI vytvoří na základě mého zadání a dokážu si ověřit výstup (ať už exaktně nebo nebo jen na základ vlastního úsudku o správnosti), věřím.Karel2 píše: 11.06.2025 14:54 Sorry za OT.
V clanku je pekne popsane jak ta AI funguje, tedy pracuje s tim, cim ji nakrmili, souvislost a zavery jsou zatim +- nic moc. Osobne jsem ji uz i donutil se i omluvit, ze nema pravdu. Takze necerpam jen z titulku.Ale celkove je to dobra cesta, zatim je ale v plenkach.
???Karel2 píše: 11.06.2025 14:54 P.s. diskuze Ti moc nejde, hlavne s nekym, kdo s Tebou nesouhlasi, vid?![]()
To nebylo otevírání diskuze, ale klukovská (nebo spíš frackovská) výmluva.Karel2 píše: 11.06.2025 14:54 Nemyslim si, ze otevreni diskuze o zvyseni rychlosti fotkou s popisem "pri ceste do Mnichova(tusim)" je dobry zacatek, bude to mit(ma) spise opacny efekt.
Turkovi prislu na to, ze jezdi 200 po dálnici, bez dalnicni známky. Uz z toho vyvodil nějaký důsledek? Víš proc jeste nemi Turek zapleteny v bitcoinove aféře? Protože (jeste) nemohl...Karel2 píše: 11.06.2025 19:27 Kdyz si dam na misku vah Turka s jeho aferkou a Blazka a spol, ala bitcoiny, to se da nazvat jak, taky frackovske vymluvy co pouzivaji?![]()
Mm. radsi pouzivam perplexity primo v prohlizeci.
Ne. Pouze jsi to zase nepochopil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti