Tak to trochu oživíme
Už se mi dlouho nestalo, že by mě na silnici někdo vytočil, ale aby mě nasrali dva debilové během 10 minut, to už tu nebylo několik let

Vracel jsem se po práci domů, tak jsem to vzal přes Prostějov, že si vezmu benzín a povalím domů. Cesta z Pv->Kostelec n.Hané - to je ta super cesta, kde mi kdysi nedal přednost ten dědula v Thalii, co jsem tu dával video. Už to není křižovatka do plus, ale T. Každopádně jede předemnou nějakej člověk a už ta jízda byla taková prapodivná - předjet se nedalo, tak že si to přetrpím...celou dobu nožní simulace abs

a ve finále udělá to nejdebilnější co může - až dojede do křižovatky plný brzdy a až skoro auto zastaví a blinkr vlevo

Ten debil ví 2km dopředu, že pojede vlevo a on to znamení dá až uprostřed křižovatky....

No a aby toho nebylo málo - o jednu vecnici blíže k domovu - dojedu auto v obci, dojedeme na křižovatku, kde jedem po hlavní, která se stáčí vlevo a co neudělá auto přede mnou, 2 m za křižovatkou zacápně brzdy, stojí - cca 3 vteřiny nic - pak aha za mnou auto, blinkr vlevo

Kamerový záznam sem nemůžu dát, protože by se možná někteří z Vás divili, jaká slovní spojení ze mě lezla a ještě by někdo nabyl dojmu, že jsem neklidný a neslušný člověk

Ale prostě já nevím co Ti lidi blbnou...