co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
ZAHRY
.
.

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od ZAHRY » 11.03.2025 19:42

Tak to trochu oživíme :mrgreen:
Už se mi dlouho nestalo, že by mě na silnici někdo vytočil, ale aby mě nasrali dva debilové během 10 minut, to už tu nebylo několik let :mrgreen: Vracel jsem se po práci domů, tak jsem to vzal přes Prostějov, že si vezmu benzín a povalím domů. Cesta z Pv->Kostelec n.Hané - to je ta super cesta, kde mi kdysi nedal přednost ten dědula v Thalii, co jsem tu dával video. Už to není křižovatka do plus, ale T. Každopádně jede předemnou nějakej člověk a už ta jízda byla taková prapodivná - předjet se nedalo, tak že si to přetrpím...celou dobu nožní simulace abs :dih: a ve finále udělá to nejdebilnější co může - až dojede do křižovatky plný brzdy a až skoro auto zastaví a blinkr vlevo :dih: Ten debil ví 2km dopředu, že pojede vlevo a on to znamení dá až uprostřed křižovatky.... :roll: No a aby toho nebylo málo - o jednu vecnici blíže k domovu - dojedu auto v obci, dojedeme na křižovatku, kde jedem po hlavní, která se stáčí vlevo a co neudělá auto přede mnou, 2 m za křižovatkou zacápně brzdy, stojí - cca 3 vteřiny nic - pak aha za mnou auto, blinkr vlevo :dih: :wallbash: :nunu: Kamerový záznam sem nemůžu dát, protože by se možná někteří z Vás divili, jaká slovní spojení ze mě lezla a ještě by někdo nabyl dojmu, že jsem neklidný a neslušný člověk :mrgreen: Ale prostě já nevím co Ti lidi blbnou...
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 12.03.2025 07:07

to jsou 2 stale problemy vetsiny ridicu, protoze zapominaji:
1. blinkr zapinam pred pohybem volantu a ne az pri samotnem manevru
2. nejdriv zapinam blinkr a az pak brzdim
:nixw:
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 12.03.2025 10:38

Presne tak! Kdyby ten prvni si to na posledni chvili rozmyslel,nebo se neuvedomil,nebo neco....no asi bycj to nejak bral,ale to bylo viditelne jasne,ze bude odvocovat a stejne takovy kiks :roll:
Me celkove delai dobu prijde,ze lidi blbnou vzdycky kdzy zacne zima a jaro. :nixw:

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

Raada
Test driver
Test driver

Příspěvek od Raada » 12.03.2025 14:25

... a to byla klika, ze blinkr to auto melo ve vybave! Dneska uz spousta aut ani blinkry nema a ty me vytaci jeste vic... Treba cekam u kruhace a predpokladam, ze kdyz borec bude sjizdet tak tam da blinkr. Ale kdyz ho v aute nema tak co ma chudak delat?
Kdyby ten blinkr mel, tak by mi mohl dopredu dat vedet, ze bude sjizdet a cely provoz na kruhaci by byl vyrazne plynulejsi. O prejizdeni v pruzich ani nemluvim. Ale chapu to, proste to tyhle auta nemaji ve vybave tak se na ne nemuzu zlobit.

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 12.03.2025 14:30

Jj, je to věčnej boj ....

Já přidám zážitek pár dní zpátky - vjíždím na kruháč, mám před sebou cyklistu - jakmile najedeme na kruháč, tak on zcela bez jakýhokoliv varování přejede přímo předemnou z pravý strany na levou ... byl jsem asi v dobrý náladě, páč jsem ani nevybouchl a jen si tiše trpěl :oops:

Projedeme kolem prvního exitu z kruháče, na druhým že vyjedu, ale už připraven .. ten debil to zas přímo předemnou a bez varování hodí zpátky napravo :oops:

Nepochopitelný... sejmout ho tak nevim jak to budu vysvětlovat :nixw: Třískat to, kola házet do řek, jiný řešení to nemá.
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 12.03.2025 15:51

Raada: to mi připomnělo instruktora autoškoly co se mnou jezdil. Ten vždycky říkal - vidíš? Tak tohle auto bych si nekoupil! Nemáte rád BMW? A on: Ale jo, ale tenhle model nemá blinkry - to není dobré auto! :mrgreen:

No cyklisti...to je samo o sobě téma. A zase to začne - za chvíli teplo tak zase budou jezdit dva tři vedle sebe v pruhu a ještě si budou stěžovat, jak jsou k nim řidiči bezohlední - to je pořád stejná písnička. :blee:

Zahryho Focusek

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 22.04.2025 09:04

Tyjo, roky se držim pravidla, že na velikonoce autem nevyjíždím....
Letos jsem musel tak nějak pracovně a i těch blbých 50km mi stačilo na hodně dlouho. Kombinace velikonoc a slušnýho počasí je na CZ silnici něco neuvěřitelnýho.
Přijde mi že tam existujou jen dva druhy jezdců - ti, co jedou i mimo obec MAXimálně 64 a pak střelci, co i v tom nejhorším víkendu v roce mezi nima lítaj 150 :mrgreen: ...

A mezi tim se člověk snaží dostat domu a přežít a rychle to auto uklidit a zapomenout, policajty nevidět. Přitom to je přesně ten víkend, kdy bych čekal, že budou sem tam někde jen postávat a odstrašovat svou přítomností .. viděl bych to smysluplnějc než blbej speed maraton :oops:
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

Odpovědět

Zpět na „Pokec“