Dneska bych nekde potreboval sehnat nejaky vytahovac pojistek, ale ani v obchodech na netu se mi to nepodarilo najit. Nevim jak se to spravne jmenuje
Cim vytahnout pojistku
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Cim vytahnout pojistku
Pokud se to tu probiralo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to
.
Dneska bych nekde potreboval sehnat nejaky vytahovac pojistek, ale ani v obchodech na netu se mi to nepodarilo najit. Nevim jak se to spravne jmenuje
. Nemate nekdo nejaky odkaz? Nebo navod jak tu mrchu jednoduse vytahnout? Rejpu je nozem, ale to je takovy ...
-
zirafak
- Test driver

Re: Cim vytahnout pojistku
Take "vytahovatko" mas v sade nahradnych ziaroviek,alebo v poistkovej skrinke v motorovom priestore.ClairVOYanT píše:Pokud se to tu probiralo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to.
Dneska bych nekde potreboval sehnat nejaky vytahovac pojistek, ale ani v obchodech na netu se mi to nepodarilo najit. Nevim jak se to spravne jmenuje. Nemate nekdo nejaky odkaz? Nebo navod jak tu mrchu jednoduse vytahnout? Rejpu je nozem, ale to je takovy ...
-
čajda
- Test driver

Já to ještě nezkoušel, mám tam origo plastové udělátko. Ale zkusil bych to nejakou pinzetou nebo nějaké elektrikářské na konci tenké kleště
nebo pokud jsi doktor nebo rybář tak ještě mužeš použít peán http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyFjcG ... A%3D%3D%0A
nebo pokud jsi doktor nebo rybář tak ještě mužeš použít peán http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyFjcG ... A%3D%3D%0A
- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cim vytahnout pojistku
Vytahovátka mají v každém slušném obchodě ("mototechně"), kde prodávají pojistky (než jsem zjistil, že už je v autě, koupil jsem ho) a také bývá v některých sadách pojistek ("blistr"), např. u benzínek.zirafak píše:Take "vytahovatko" mas v sade nahradnych ziaroviek,alebo v poistkovej skrinke v motorovom priestore.
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. 

- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
zirafak
- Test driver

otvor si poistkovku v motorovom priestore a vo vnutri toho vrchneho krytu ten vytahovak na poistky najdes.ClairVOYanT píše:Nemamgu-staff píše:Na stopro máš vytahovátko v pojistkový skřínce v motoru, na levý straně z pohledu řidiče...- aspon o tom nevim
. Kde by tam melo byt?
Myslite, ze to muzou mit i v Tescu? Zabehnul bych na plochu - mam to 100 metru
- miro
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele: