S těma kamínkama, to je zase zdá se o level jinde.

Asi mají taky nějakou normlu, kterou musí plnit a někde se to vyházet asi musí
 Asi mají taky nějakou normlu, kterou musí plnit a někde se to vyházet asi musí  A počkej v létě, to nebude o nic lepší. Bude po zimě zaplácávání děr flusem asfaltu a do toho 3 lopaty kamínků
 A počkej v létě, to nebude o nic lepší. Bude po zimě zaplácávání děr flusem asfaltu a do toho 3 lopaty kamínků  

Asi mají taky nějakou normlu, kterou musí plnit a někde se to vyházet asi musí
 Asi mají taky nějakou normlu, kterou musí plnit a někde se to vyházet asi musí  A počkej v létě, to nebude o nic lepší. Bude po zimě zaplácávání děr flusem asfaltu a do toho 3 lopaty kamínků
 A počkej v létě, to nebude o nic lepší. Bude po zimě zaplácávání děr flusem asfaltu a do toho 3 lopaty kamínků  

tak to jsem byl překvapený co chtějí na chybějícím adaptéru zkoumat
 tak to jsem byl překvapený co chtějí na chybějícím adaptéru zkoumat  dál jsem to neřešil.
 dál jsem to neřešil. 
   do toho to vzala nějaká slovenka, která byla asi z východu a nebylo jí vůbec rozumět
 do toho to vzala nějaká slovenka, která byla asi z východu a nebylo jí vůbec rozumět  to mě ještě přidalo
 to mě ještě přidalo  

To s tou slovenskou východňárkou jsi mi připomněl - v práci máme nějaký HP tiskárny a na některý máme Care Packy. Samozřejmě doba jde kupředu a valí se na kvantitu a kvalita jde spíš dolů. No a po dvou letech se tiskárna zastavila a začla trucovat. Tak v rámci Care Packu jsem volal na linku a domáhal se servisáka. Připadal jsem si jak kdyby jste mě vzali a vysadili někde v Mongolsku...Já jsem té babě nerozumněl skoro nic.
  To s tou slovenskou východňárkou jsi mi připomněl - v práci máme nějaký HP tiskárny a na některý máme Care Packy. Samozřejmě doba jde kupředu a valí se na kvantitu a kvalita jde spíš dolů. No a po dvou letech se tiskárna zastavila a začla trucovat. Tak v rámci Care Packu jsem volal na linku a domáhal se servisáka. Připadal jsem si jak kdyby jste mě vzali a vysadili někde v Mongolsku...Já jsem té babě nerozumněl skoro nic. 

Jsem se rozpomněl na to, jak jsem kdysi musel dělat dva vikendy tech support v Anglii
 Myslím, že v tu chvíli by si přáli Inda.
 Myslím, že v tu chvíli by si přáli Inda.
 ) ... texasany uz taky zvladam, ale cernocha z bronxu ani omylem
 ) ... texasany uz taky zvladam, ale cernocha z bronxu ani omylem  

A né, opravdu to neni chyba objednávajícího.
   A né, opravdu to neni chyba objednávajícího. )
 )
Ano, přesně takhle a ještě s větším důrazem zněl tenkrát můj dotazstano. píše: 10.02.2023 08:52 To musis napisat, ze ci dany kus, ktory pojde k tebe, ma reviziu xx alebo je to starsia revizia.

) doposlal rychleji, než jsem v ČR s 2 eshopama vůbec stihl cokoliv dořešit....
 ) doposlal rychleji, než jsem v ČR s 2 eshopama vůbec stihl cokoliv dořešit....  
Jo.stano. píše: 10.02.2023 08:58 Rob to ako zeny. Objednaj 10 kusov (topanok) a 9 vratis. Jeden typ bude mozno ok
 Ale tak, použilo se to...
  Ale tak, použilo se to...  

Proč ne, ta Ukrajinka, co u mě bydlela, se mnou taky mluvila anglicky. Kdysi dávno jsem s kolegou Polákem taky mluvil anglicky. Pokud máte oba dost velkou slovní zásobu, je to jednodušší...ZaQik píše: 10.02.2023 07:08 jste mlady kluci, nemate slovenstinu pasivne z detstvi
onehda jsem potreboval neco technickeho resit s ukrajincem ... rusky z principu uz rok nemluvi (chapu) a v cestine+ukrajinstne to neslo ... takze se dva slovani domlouvali anglicky

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 13 hostů