Už si vyberete
Už i tady se jedou takový kraviny
Oni jsou na youtube řetězáky ?? I auta, strojírenství, lodě, atd.??fofok píše: 20.01.2023 10:56 Ajéje řetězáky a dezinfowebyAspen,ilumináti,Soros,mimozemšťani,západní zaprodanci.Tak je Pavel komunista nebo prozápadní iluminát?
Už si vyberete
Už i tady se jedou takový kraviny![]()
Čistě jen milostné vzplanutí k němuStanley_vy píše: 20.01.2023 11:14 Čistě jen milostné vzplanutí k němu nebo i říká něco přínosného pro zdejší publikum?
Miroslav Ševčík:
Když vzplane stará stodola...petulak píše: 20.01.2023 11:20Čistě jen milostné vzplanutí k němuStanley_vy píše: 20.01.2023 11:14 Čistě jen milostné vzplanutí k němu nebo i říká něco přínosného pro zdejší publikum?![]()
v mých letech??
Tak už jen jeho názory.
A můj postoj? Od roku 1973, co jsem byl na vojně, nemám rád uniformy, asi tak.![]()
![]()
Kto to vlastni v Cechach polovicu medii, najvacsi holding firiem a ovlada znacnu cast republiky?pkadecka píše: 20.01.2023 11:27 "Je tu skupina lidí s vymaštěnými hlavami, kteří jsou ochotní poslouchat to, co jim říkají manistreamová média ovládané většinou stejnou ekonomickou skupinou, která ovládá i většinu aktiv světa.
Aha, to dava zmyselpkadecka píše: 20.01.2023 11:27 a proto tito lidé i když pan Bašta vystupoval velmi rozumně... tak dali ten hlas Babišovi..."
Selsky rozum je synonymum pre zmyslanie: nie je to pravda, ale mohla by byt / chcem aby bola. Co sme sa aj tu niekolkokrat presvedcilipkadecka píše: 20.01.2023 11:27 .a pak je tu skupina lidí, kteří jsou normální a používají baťovský zdravý selský rozum a chtějí zvolit člověka, který nebude poplatný těmto kolaborantským a cizím mocnostem...
Co robil vtedy tazko povedat. Ale vieme naisto, co by robil terazStanley_vy píše: 20.01.2023 11:31 Na té fotce z Liberce 1968, kterou jsi tu několikrát postoval, jsi protestoval nebo vítal?
STB agenti nenosili uniformy. Tak je to jasne.petulak píše: 20.01.2023 11:20 A můj postoj? Od roku 1973, co jsem byl na vojně, nemám rád uniformy, asi tak.![]()
![]()
Jj tyhle odkazy na dezinfoweby se v řetěhákách přeposílají
Pavla včera podpořil i předseda ČSSD...pkadecka píše: 19.01.2023 11:30 Pavel: podpora Danuše, Fischera, 5 vládních stran. Z osobností Svěrák, Hutka, John Bok, Čtvrtníček, Šteindler, Mádl, Hřebejk, Dejdar, Ledecký, Horáček, Vlasta Parkanová, Pithart atd. atd.
Babiš: podpora Trikolóry a KSČM. Z prezidentských kandidátů ho nepodpořil nikdo, opoziční SPD přímou podporu odmítla. Z osobností žokej Váňa, Agáta Hanychová a nějakej holič...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů